я можу налаштувати цифровий AM / FM радіо?

B

bappa_banga

Guest
Я хочу налаштувати AM / FM радіо з ПК.Я збираюся використовувати порт USB і мають мікроконтроллер в моєму пристрої.Чи можна налаштувати цифрової моя AM /
FM радіо з програмним забезпеченням контролю через microcontroler без використання ЦАП?
спасибо
Bappa

Короткий відповідь так,
то все можливо

довгий відповідь, його будуть жорстко проекту

для того, щоб уникнути КСР просто
комп'ютер говорити прямо на Ваш мікроконтролера через RS232 або USB незалежно.для цифрового налаштування радіо ви повинні мати доступ до компонентів рівні.Я припускаю, що ви
будете робити.

У багатьох відношеннях це важливо, який тип радіо (це цифровий радіоприймач, це AM / FM з супергетеродін топологія і т.д.) і скільки у вас є доступ до його внутрішньої.ще краще, якщо будівля радіо самі, то причина може досягти частот синтезу або поставити цифровий PLL на борту.PLL на те, що замки на радіостанції.з ФАПЧ зазвичай регулює частоту "Локальне осцилятори", яка змішується з радіо сигналу, щоб на частоті можна почути.Таким чином, ви повинні мати контроль над мікроконтроллер PLL.

Mr.Cool

Я проектування радіо сам.використовуючи AM / FM приймач IC TEA5711 від Philips, але я застряг з тюнером частина, як я хочу керувати ним з
комп'ютера через USB порт, знайшли застосування в схемі Philips Datasheet

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back