я можу зробити відповідно до зосередженими елементами на 100MHz?

• Thread starter ahmad_abdulghany
  • Start date
A

ahmad_abdulghany

Guest
Привіт всім,
Я використовую ADS Сміт Chart інструменту для відповідності використання зосереджених елементах (в основному, L і С) ..але S11 досягає мінімуму в Verry вузькій смузі частот навколо центральної частоти (Say 100MHz) ...

Чи можу я зробити біноміальних відповідності (широкій смузі збіг) з характеристиками, як показано у доданому фігури з використанням оголошень?або в цілому з Anyother інструментом, може хтось допоможе мені?

Я знаю, що це робиться з кількох розділам λ / 4 ліній електропередач, але я прошу, це може бути зроблено шляхом зосереджених елементів (L і C)??

Спасибо заранее,
Ахмад,
Вибачте, але Ви повинні увійти для перегляду цієї прихильності

ASUS wprowadza na rynek kolejną płytę główną z linii ROG – Rampage V Extreme, która współpracuje z procesorami Intel Core™ i7 LGA 2011-v3 (‘Haswell-E’) oraz pamięciami DDR4. Zastosowane technologie, takie jak OC Socket, OC Panel, Safe Boot i ReTry mają na celu zapewnienie ekstremalnego przetaktowywania, natomiast odpowiedzialny za wysoką jakość dżwięku SupremeFX 2014 w połączeniu z Gigabit Ethernet, GameFirst III i komponentami Gamer’s Guardian zadbają o doskonałą rozrywkę podczas korzystania z gier.

Read more...

Ви повинні навчитися чомусь називали "Фано межа", або іноді "Боде-Фано межі".

biff44 пише:

Ви повинні навчитися чомусь називали "Фано межа", або іноді "Боде-Фано межі".

Неважливо, якщо ви використовуєте ліній або зосереджених елементів, відповідає пропускної спроможності обмежені межею Фано.Були пару статей, опублікованих у журналі IEEE антени з деякими деталями про межу протягом останніх кількох років.Був зроблений висновок, що більш ніж в 2 або 3 секції було безглуздо.

Використання діаграми Сміта, ви будете, як правило, щоб отримати більш широкосмугового спрацює, якщо ви тримаєте опором траєкторії у напрямку до центру.Крім того, якщо ви додасте паразитичні опору в елементи, що буде прагнути до матчу трохи більше широкосмугового, а ви-де-q'ing схем.

Дейв
www.keystoneradio.com

Ви можете використовувати каскадне структур майданчик для покращення пропускної можливості вашого пошуку.Зазвичай я не використовую ADS Сміт Chart інструментом для матчу, але я роблю моделювання S параметр відповідності навантаження.Ви можете використовувати також оптимізатора.

Автор

Я хочу навчитися користуватися оптимізатором, чи можете ви дати мені підходящий turtorial за це?

спасибі,
Ахмад,

Що стосується відповідності мережі за допомогою одноразова елементів.Це те, що я робив у Оголошень в схемі, я намагаюся дизайну мережі LC до фільтра, фільтр невідповідність.

Порт 1 (50Ω вході) => Network = LC> фільтр (S2P даного пункту) => 2 порту (50Ω вихід)

І я поставленої мети, такі, що S11 буде менше, ніж, скажімо, -30 дБ при частотному діапазоні, що я хочу, щоб матч.Оптимізувати L і С, для досягнення мети.Однак, як видається, не відповідають фільтру на вході.Чи є які-небудь не так з моєї конфігурації, будь ласка, поправте мене, як я також дуже цікавить, як для розробки відповідних зосереджених елементах в оголошеннях.

Спасибо.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back