я можу додати зосереджених елементів у IE3D

W

wusen

Guest
Я можу додати, зосереджених елементів між двома портами, проте в багатьох випадках не може визначити два таких портах, як у диполь.
Thx!

Mike Rayfield, przedstawiciel Nvidi powiedzial iz planuje wypuszczac nowa wersje Tegry co rok. Biorac to pod uwage, mozna sie spodziewac iz nowa Tegra zostanie pokazana za miesiac, na targach MWC, bowiem Nvidia pokazala uklad Tegra 2 na targach CES 2010.
Rayfiled jednak nie przekazal...

Read more...

Якщо ваша структура являє собою диференційно-канал, як диполь, ви можете визначити диференціального порту на ньому.Після simulaiton, S-параметрів представлено як 1-термінал у порту.Якщо ви хочете розмістити 2-термінал зосереджених елементів з диференціальної порту MODUA Simulator IE3D, ви можете покласти для підключення єдиний термінал у порту дипольний на 1-й термінал зосереджених елементів.Тоді, ви підключаєтеся tehr 2 терміналу з коротким.Виглядає це приблизно так:

[1] --- інший порт для кормів ---- [SP ]---- порт для дипольних ---- O O ||---- ------ ---- [короткий]

Ви отримаєте правильний результат MODUA.Цей план обговорювався в IE3D керівництво.Ви також можете здійснювати змішані EM (далее. GEO модулів) і схеми моделювання (на зосереджених елементах і S-параметри) по IE3D таким чином.Топологія виглядає дивно.Проте, чому б короткий повернення шляхи для з'єднання.Це означає, що зосереджених елементів (кришки) з одного термінала, підключеного до одного з терміналів диполя, і 2-й термінал, підключений до повернення шлях дипольні порт.

Дякую Вам за пораду.
Я здивовано на швидкість ie3d і я можу отримати точні рішення в більшості times.But в деяких Stacked конфігурації він didnot добре узгоджуються з вимірюванням.Ie3d чи використовувати DCIM і зробити досить великий apporximations вирішити зелений функції?
До речі, іноді я отримаю dB_S11 більшим, ніж 0, ось приклад (при F = 2.895Ghz).Чи можете ви пояснити це?
привіт!
Вибачте, але Ви повинні увійти для перегляду цієї прихильності

IE3D повинно бути досить стабільним.Він розглядається як TBE найбільш точні та гнучкі Е. тренажера для багатьох речей.Однак він може дати ООН-фізичних результатів, якщо вона не коректна.Більшість виникаючих проблем, у створенні портів, і це є спільною для всіх тренажерів Е.М., тому що порти мають деякі вимоги.Просимо надсилати фото: Підтримка (AT) zeland.com і ми перевіримо її для вас.Спасибо!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back