я можу довести, що VBI в діод (PN-переходу) існує?

S

sharas

Guest
Якщо я намагаюся виміряти побудований в потенціалу в переході рп в equlibireuim, я Віль міру 0.Це пояснювалося тим, що потенційний бар'єр на schotkey діод (електрод-напівпровідник).
Як я можу переконати себе, дійсно, є внутрішнє еклектичної поля всередині напівпровідника і це не лише історія?Спасибо заранее,

Sharas

Я думав про це питання мені самому.Ще не знайшов дуже задовільну відповідь, але деякі речі, які допомагають у наступному:
Побудований в потенціалу є межею вперед можливої необ'єктивності, які можуть бути застосовані до діод, з початку поточного експоненціально росте як ви наблизитеся до нього, струм стає величезним, так що напруга в коліні діода свідчить про те, що телефонні напруги не існує.
Той факт, що розрахунки, які беруть побудований в враховувати потенційні дають точних відповідей показує, що вона дійсно існує.
У сонячному елементі при дії світла є напруга на термінали поки немає.Напруга холостого ходу знову буде побудований в потенціалі, як межа.Його просто тому, що вся крива IV зрушення вниз.
Ну ні одна з них дійсно переконливими.Одна річ, я подумав, що якщо є невелика різниця потенціалів, тільки на перехресті, то спорідненість до електрона або функцію напівпровідникової роботу на 2 сторони Abrubt Закрити перехід на нього має бути різним для напівпровідників.Я не знаю, що може бути підтверджено експериментально.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back