я можу дзеркало дрель NC файлу

P

PicBlaster

Guest
Привіт,

Я зробив файлу NC буріння в Protel, і тепер мені доведеться бурити singelside ради PCB з моєї машини з ЧПУ, але NC я просвердлити макет відображує з верхнім шаром, і я хочу, щоб пробурити це з нижнього шару.

Будь ласка, допоможіть

з повагою
PicBlaster

Існує опція в дзеркало дрель вихідний, я думаю.Існуючі дрель файлу може бути дзеркальним, з Gerber інструменту або оброблюваних програмі електронних таблиць.

PicBlaster пише:

Я зробив файлу NC буріння в P * Otel, і тепер мені доведеться бурити singelside ради PCB з моєї машини з ЧПУ, але NC я просвердлити макет відображує з верхнім шаром, і я хочу, щоб пробурити це з нижнього шару .

Привіт.МКО і House_Cat

Спасибо за ответЯ використовувати sommer08, і там не дзеркало для НК, що я можу знайти, і я не маю CAMTASTIC або CAM350

Я NCPlot але Cant't дзеркало.

PicBlaster

Якщо у вас є Altium Designer Summer 08, то у вас CAMTASTIC CAM редактор з нею пов'язані.

Ви можете завантажити файл у бурильної CAMTASTIC, встановіть його в "НК редактор", і використовувати Змінити> Дзеркало команду.Щоб побачити, як її використовувати, натисніть "F1", коли курсор знаходиться над командою меню.

Після того, як ви правильно дзеркальний ділянку, перейдіть в меню Файл> Експорт> Drill.Дотримуйтесь інструкцій і зберегти дзеркальний файлу.

Привіт House_Cat

На жаль, я працював тільки з sommer08 за 1 день.

Живу я буду йти, і спасибі за вашу допомогу.

PicBlaster

На вашому ЧПУ зворотному напрямку на моторних осі (X чи Y, але не одночасно) і його зворотний зв'язок при їх наявності.Вона повинна бути досить простий.

Іншим варіантом було б помножити всі координати по осі X (або Y) с -1.
Генерація файлу з передньої і задньої нулі та з функцією пошуку тексту замінити знак, як:

для пошуку "х" і замінити на "Х" і
для пошуку "x0" і замінити "X-", просто переконайтеся, що всі результати містити провідний 0.

Подробнее елегантне рішення є вставити команди дзеркало бажаної осі, додавши відповідний рядок команди перед координатами.Для цього потрібно читати інструкції до вашого ЧПУ для управління кодами підтримується.
Приклад: M02 X # Y # M80 (дзеркала X)

Наскільки P * Готель виходить я дорослими Ver.і вона не підтримує віддзеркалення NC дрель файлу.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back