як CORDIC робіт в пошуку синус і косинус для заданого кута?

A

alangs

Guest
плз хто-небудь може пояснити, як CORDIC робіт в пошуку синус і косинус для заданого кута ..... читаючи документи його дуже важко зрозуміти, для мене .... так плз пояснити простими словами .....

CORDIC просто використовує додати і відняти відповідно до алгоритму .. Є спеціальні значення кута .. Додаючи і віднімаючи ці значення кутів відповідно, ви отримаєте синус і косинус кута .. Досить легко реалізувати тригонометричних функцій CORDIC Удачі ..

culd у плз докладно пояснити .... ДО письмовій Verilog код рівня .... ват ви маєте на увазі особливе значення кута?

Привіт, у мене виникли проблеми в реалізації CORDIC синус і косинус базі обчислень в HDL Verilog теж. Цікаво, якщо ви успішно проведені код і, можливо, я буду щасливий, щоб отримати деякі рекомендації від вас мій останній проект року. Є кілька плутанини thoughout мого проекту: 1) важіль перемикання важіль перемикання знакова розширення? Чи повинен я зробити це 16iterations перемикання, якщо мій вхід 16 біт? 2) як я конвертувати мій кут входу в двійковій формі, з тим щоб можна складати і віднімати з tanangle внесок арктангенса подивитися таблицю? 3) для ітерації .. я можу ініціалізувати з х = 0,607 і у = 0 і г = thetain випливають з циклу (я = 1, я

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back