як інтерпретувати апаратні засоби отримані від VHDL коду

N

news

Guest
Od 4 czerwca Orange wprowadza nowe cenniki telefonów w ofertach abonamentowych oraz mix dla klientów indywidualnych oraz biznesowych.

Read more...

привіт може будь-який з скажіть мені, як інтерпретувати апаратні засоби отримані від коду VHDL. те, що різниця, коли ви вносите зміни, як за допомогою сигналів замість змінних або зміна чутливості список. Де я можу отримати матеріал для читання на цьому. Спасибі

HI 303 ... HUmmm. , Який виглядає, як мій код міста! Слухайте .. Схоже, що ви новачок .. в VHDL,, Це нормально .. ypu необхідності хорошої книги. Також я знаю хороший спосіб, який я завжди поради новачкам .. Використовуйте Xilinx ISE є схема виробництва вихідного блоку. Коли ви пишете VHDL, .. компіляції, а потім подивитися блок-схема виробництва .. вона покаже всі шльопанці, регістри та інші логічні примітиви .. Це дуже приємно. Змінити це тут і там і побачити відразу блок-схема синтезовані на ISE .. Отримати ISE з веб-сайту XILINX .. це всього лише 5 доларів, щоб замовити!

Хороша книга з цієї теми VHDL Primer синтезу. Вона охоплює процеси, і т.д., і як вони безпосередньо конвертувати в схеми для воріт рівня .. Я читав Primer Verilog синтез, і це було добре! jelydonut

Ви також можете спробувати пошукати в інтернеті (наприклад, Google) для проведення презентацій університету про "синтезованого VHDL конструкцій". Там ви побачите відмінностей між сигналами і змінними і багато іншого. Після синтезу схем може бути дуже корисно, як зазначено вище.

[Цитата = jelydonut] гарну книгу з цієї теми VHDL Primer синтезу. [/ Цитата] привіт, jelydonut Чи можете ви розповісти нам, де ми можемо знайти PDF бачення книги? Я сподіваюся, що я можу читати його для поліпшення мого синтезу знань. Спасибі

В основному вам потрібно отримати на руки документи, як дизайн для синтезу. Також необхідно, щоб експериментувати з кодуванням стилі щоб побачити, як RTL зміни схеми зі зміною коду.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back