як імпортувати DXF файли в Алегро

• Thread starter Anonymous_Ricky
  • Start date
A

Anonymous_Ricky

Guest
привіт, я хочу знати, як міг я імпортувати файл DXF в Алегро. thnks і вважає, Рікі

Я копіюю це від моїх попередніх відповідей на те ж питання: Для імпорту DXF піти імпорту файлів DXF DXF оберіть файл бажано в папку Allegro. Якщо ви вже визначили свій вибір шарів Інкрементний Крім того, не в змозі зробити це призводить до втрати всіх ваших шарів. Також ви повинні знати, який підрозділ вашої DXF був створений виберіть його відповідним чином. Тепер вам потрібно створити файл перетворення натисніть на вкладку для перегляду і введіть ім'я файлу натисніть кнопку Відкрити. Потім перейдіть до Правка / Перегляд шарів тут потрібно мапі DXF верств Allegro після відображення шарів натисніть кнопку ОК потім імпортувати. З повагою, М.

привіт manjoon, спасибі, але не могли б ви уточнити перетворення файлів, я маю на увазі, як створити його. thnks і вважає, Рікі

Ви йшли через ці кроки? У цьому випадку ви побачите, як редагувати CF в діалоговому вікні імпорту DXF. Файл може бути задано користувачем або ви можете використовувати Allegro присвоєне ім'я. З повагою, М.

привіт Маджнун, дякую, я можу це зробити. thks ще раз. Рікі

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back