>, як ці схеми роботи транзистора?

E

EDA_hg81

Guest
Мета цієї схеми для переходу від рівня напруги логічного рівня на 1,5 V і-3В.

Коли база NPN отримує-7В: NPN вимкнений і знаходиться на PNP, на виході буде близько 7 В.
Але коли база отримує NPN-2V: NPN включений і виключений PNP, на виході буде близько 12 В.

Там, де це 12 V походить від?

Спасибі вам.
Останній раз редагувався EDA_hg81 на 21 серпня 2010 22:40; редагувалось 1 раз в загальній складності

Акумулятор V2, як видається, розміщені неправильно, і я не можу собі, чому V3 має бути величезним, як -15 вольт.Це може призвести до пошкодження Т2 (не читати специфікації, він може вижити, а).

Крім одного того, схема виглядає дещо міст варіант половини яких диференціальний вхід, як це загальний стан, і whnenever введення змін стану логікою, висновок буде проводити або позитивне або негативне напруга.

Де, що схема належать?

Хоча я не практикую електроніки, оскільки в той час як, але я думаю, що ця схема є звуковий підсилювач і один канал посилення позитивної частини мовного сигналу, а інший буде підсилювати негативні частини мовного сигналу.

Я відчував ланцюга і він не працює, треба з'ясувати причину.

На мій погляд, V2 у вірному шляху і V3 для забезпечення постійного зміщення на вході NPN.

Дякую вам так багато.Додано після 43 хвилин:Я додав один 50ohm резистор на виході, то вихідна напруга між 5 V і-1В.

цього резистора дає DC струмова петля для транзистора PNP.

EDA_hg81 пише:

Може бути, ви можете використовувати PSPICE імітувати його
і ви можете бачити результат ...

Я використовую ТІНА для його імітації.

Мене бентежить, C1 і С2 для зняття DC компенсації та відновлення постійної напруги.

Я згоден з тим, що результат є несподіваним на перший погляд.На жаль, я не чув, але правдоподібне пояснення.
Для того щоб зрозуміти деталі поведінки, було б добре, щоб транзистор перемикання станів, зокрема, течій.

Щоб отримати конкретну допомогу, ви можете розмістити файл проекту ТІНА (у тому числі нестандартні бібліотеки, якщо Є такі є).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back