як створити настроюваний фільтр мікрополоскових 8 operatio ГГц

K

khouly

Guest
мені потрібно ніяких паперів, або статті про те, що, і є varactors в makret роботи в цьому діапазоні khouy

цікава задача. Я сумніваюся, чи упакованих пристроїв, які знаходяться нижче їх самостійно (серії) резонансна точка на цій частоті, але якщо ви можете терпіти Q, ймовірно, можна покласти 1/4 хвилі в ряд і отримати конденсатор знову :)

Як і означає, що з варакторного я підключити микрополосковой лінії, щоб зробити його ще в конденсатор khouly

Так. Я ніколи не пробував, але це має сенс для вузькосмугових операцію, якщо ви знімаєте для змінної ємності шунт, ви можете добитися того ж зі змінною індуктивності обертається за графіком коваль з 1/4 хвилі лінії. Я не можу собі уявити, що це буде працювати * а *, але я не виключаю його. це, безсумнівно, мають низьку частоти виїмки, де вся плутанина пішла серія резонансних. Знову ж, це, ймовірно, не найкращий підхід .... але я боровся з цим таке питання при розгляді проектування дискретних ГУН і перебудовуються фільтрів вище декількох ГГц. Спис

Так, я перед ним прямо зараз, я роблю мій господар в 8 ГГц трансивер для, і мені потрібно зробити настроюється ГУН і фільтра я зробив хороший мікрополоскових резонаторів генератора, мені потрібно зробити це настроюється, я маю на увазі введення замок khouly

[Цитата = khouly] мені потрібно ніяких паперів, або статті про те, що, і є varactors в makret роботи в цьому діапазоні khouy [/ цитата] MAacom дійсно є varactors, який буде працювати в діапазоні частот, перевірте серії Maxxx. Я бачив людей, які використовують їх до 10 ГГц з розумною resutls.

добре, я їх бачив він добре я питаю чи є методи, щоб створити varible netwrok відповідність чи документи про це питання khouly

[Цитата = khouly] не означає, що у с варакторного я підключити микрополосковой лінії, щоб зробити його ще в конденсатор khouly [/ цитата] Це дуже хороша жарт. Скільки ємність керованість ви очікуєте від варакторного для проектування 8GHz фільтр?

[Цитата = khouly] хороші, я їх бачив це нормально я питаю чи є методи, щоб створити varible netwrok відповідність чи документи про це питання khouly [/QUOTE] Ну, я ніколи не прийти в будь-якої книги, яка описує перебудовуються погоджують ланцюга, хоча я вважаю, якщо у вашого відповідності заснована мережа топології фільтра і заміну конденсаторів з варикапів ви отримаєте деякі Тюнінг, я зробив щось подібне для фазовращатель на основі варикапів. Проблема в тому, що варикап паразитних індуктивності буде впливати на поведінку фільтра, може бути, якщо ви паралельно діоди ви скоротите їх індуктори ефекту і отримати велику гнучкість.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back