як стати кращою фізичною інженер-конструктор

O

owen_li

Guest
Я тільки взяти напрокат чіп компанії й робити фізичні дизайн чіпа.
Ви можете дати мені кілька пропозицій про те, як стати кращою фізичною інженера-конструктора?І це потрібно для мене перейти на передній домену дизайн кінця, таких як перевірка інженером, після того, як здійснювати фізичне проектування через кілька років.Тому що я думаю, фізичний дизайн є відсутність технічних навичок і повний ручної роботи.

спасибі за відповідь

На жаль безліч людей (і компаній) мають неправильне уявлення про те, що необхідно від фізичного проектування і вони думають, що це не потрібно мати хороші технології мистецтво існує, і якщо ви знову думаю, що для других, це абсолютно протилежні ...Ви одним визначальним Як це все буде зроблено на чіпі ...Логічного проектування BEST можуть бути абсолютно марними, якщо ви робите щось неправильно ...

Я не знаю, область, яку ви будете працювати, але, якщо він знаходиться на Analog (або змішаного сигналу), ви повинні читати Хастінг книга Алана: Мистецтво Analog Макет, а перший і гарним довідником.Ви побачите також деякі інші хороші книги, але при цьому один у вас буде більш ніж OK відправною точкою ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back