як розрахувати кола постійного струму конденсатор

H

hutanga

Guest
Привіт, я працюю на мій останній проект року -> 3-фазний перетворювач для управління BLDC. вихідний струм інвертора в майже квадратної форми хвилі хвилі і я використовую 30V живлення постійного струму. У мене виникають проблеми при визначенні постійного посилання конденсатор значення. частота системної становить 20 кГц, а пік-пік коливання вхідного становить 22 А. рівняння для розрахунку ємності дає C = I / Vf, наскільки я зрозумів, що напруга в рівняння пульсації напруги. Поправте мене, якщо я помиляюся, але так як я використовую блок живлення постійного струму, напруги пульсацій ідеально нулю. Так як же розрахувати значення ємності. спасибі

V - це не напруга на конденсаторі? maxm ви очікуєте? srizbf 17thmay2010

Так. V-напруга на конденсаторі. Це може звучати нерозумно, але те, що складова напруги пульсації або постійної складової (яка 30V)? спасибі

Ви можете дати більш детальну інформацію? (Залиште C = .. рівняння на деякий час). Я хотів би розібратися в ситуації, якщо ви можете дати більше ... Конденсатор у ланцюгу постійного струму пов'язана з о / р від інвертора БКЕПТ. Чи так це? Ви хочете знайти значення ємності на це посилання. EQT ланцюга напруги джерела, підключеного до кепці і БКЕПТ.? щодо srizbf 18thmay2010

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back