як реалізувати крос зв'язок combline фільтр?

R

reuy

Guest
Я проектування combline смуговий фільтр, це caivty структури.
існує позитивна хрест зв'язку в цій конструкції, але це важко
Знайти реально фізичної структури для її реалізації.
Хто-небудь є які-то уявлення про це?

спасибі

Так, я, Є кілька способів це зробити, але для новачка simplist спосіб полягає у використанні проводу або прокладку для підключення через, в даний час положення є важливим
так experimetal методи можуть бути необхідні.

Те, як ви намалювали схему вже пропонує зв'язок між закінченням резонаторів.Якщо центральний провідник на кінець резонаторів переїхав ближче до вершини, і центральний провідник середнього резонатора переїхав ближче до нижньої, а потім в кінці резонаторів буде "бачити" один одного і, таким чином пара один до одного.

дякую вам, хлопці.на самом деле, я, не відображають проблеми чітко.
ПІК зробити я це тільки частина мого фільтра і положення резонаторів була обмеженою.Тільки так я робити тепер, щоб покласти замикань проводів першого резонатора і останній.але моделювання показує Є
деякі провідний саме відбулося з параметром S, тому я не можу обчислити коефіцієнти зв'язку точно.тому я думаю, ще один спосіб реалізувати цей хрест зв'язку може усунути ніяково.

Сенс цієї справи, щоб знайти спосіб, щоб пара електричного поля від першого до останнього резонатора.як правило, провід можна зробити, що, однак, будь-які інші способи, крім цього?

в усякому разі, експериментальна налаштування завжди останній крок.

Так, але це важко в порівнянні з дротом, якщо ви ще не знали,
про цей метод, то ви, мабуть, буде мати занадто багато клопоту

шлях у квадратні конфігурації за допомогою діафрагми вДодано через 2 хвилини:Є якісь папери, що там обговорювати процедури, але я не пам'ятаю, де від руки.Вам дійсно потрібно добре зрозуміти, як ці, comblines, фізичну роботу, щоб зрозуміти їх відверто, щоб стати творчим.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back