як реалізувати затримку

S

shiningblue

Guest
привіт, в мене є питання про затримку реалізації в чіпі дизайну. Це легко реалізувати в Verilog для моделювання, але як вона може бути реалізована в реальному чіп? на фліп-флоп? Як щодо "затримкою 0"?

[Цитата = shiningblue] привіт, в мене є питання про затримку реалізації в чіпі дизайну. Це легко реалізувати в Verilog для моделювання, але як вона може бути реалізована в реальному чіп? на фліп-флоп? Як щодо "затримкою 0"? [/Quote] Затримка може бути зроблено просто D-FF, але те, що ви маєте на увазі затримки 0?

Якщо ви хочете реалізувати особливе значення затримки, то ви можете використовувати ланцюжка інверторів. Ви можете розмір їх належним чином, щоб отримати потрібно відкласти. Концепція затримки 0 (називається затримка дельта) у Verilog саме для цілей моделювання. У реальному світі, ви не можете досягти 0 затримки.

в STD бібліотеки стільникових Є затримки клітини

Тепер проводу також затримки.

Я думаю, що буде макроси доступні в залежності від синтезу інструмент, який може призвести до harware одиниць як буфери / інвертори з деякими специфічними затримками. Ми можемо використовувати їх .. Хто-то поправте мене, якщо я не правий ... Також якщо хто-небудь має такий Pls consruct розмістити його

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back