як проектувати хвилі мілі метрів детектор?

M

mesohaib

Guest
як проектувати хвилі мілі метрів детектор? засобами, як це зробити моделювання компланарними хвилеводі пов'язано з microstripline мають діода Шоттки в ньому для виявлення владу в ній, порушуваних джерелом живлення і повинен буде відповідати опору компланарними хвилеводу з микрополосковой лінії для запобігання влади loss.all цей проект повинен мати, щоб дизайн в HFSS ... люб'язно, якщо деякі тіла мені допомогти в розробці цього проекту я буду вдячний [електронної пошти] him.mesohaib @ hotmail.com [/ електронної пошти]

Доброго дня, я працював над аналогічним проектом близько 6 років тому, і я повинен копати мої поради тому. У всякому разі, ось деякі з ідей для Вас, щоб почати с. 1 - Ви повинні розміри для вашого Шоттки діод для моделювання HFSS 2 - Ви повинні вас модель RF переходу від хвилеводу coxial я час дозволу я спробую повернутися до розгляду деяких з моїх нотаток і повернутися надалі. Успіхів вам у вашому проекті. Bouchy

[Цитата = bouchy] Доброго дня, я працював над аналогічним проектом близько 6 років тому, і я повинен копати мої поради тому. У всякому разі, ось деякі з ідей для Вас, щоб почати с. 1 - Ви повинні розміри для вашого Шоттки діод для моделювання HFSS 2 - Ви повинні вас модель RF переходу від хвилеводу coxial я час дозволу я спробую повернутися до розгляду деяких з моїх нотаток і повернутися надалі. Успіхів вам у вашому проекті. Bouchy [/ цитата] сер, ми дуже т greatfull для ур такого співробітництва люб'язно FWD нам деякі корисні матеріал з [б] загальна цифра [/B], щоб ми дізналися, що як би ми могли приєднатися до [б] компланарними хвилеводі [ / B] з [б] микрополосковой лінії [/B] і як ми могли F [б] EED їх від джерела енергії [/B] чекає ур позитивну відповідь haseb [розмір = 2] [COLOR = # 999999] долучення після 12 хвилин: [/ колір] [/ розмір] зробити деякі межа допомогти ВГА для HFSS v11??

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back