як почати з ASIC дизайн?

V

Vonn

Guest
Привіт всім,
Я можу використовувати L-правити в UNI.але я не знаю, як почати?
Якщо у вас навчальні матеріали або посилання, щоб, починаючи з розробки ASIC, які будуть оцінені
Спасибо

Макет не є важливим для вивчення ASIC Design.Для ASIC дизайн, я думаю, ви повинні спочатку дізнатися деякі цифрові схеми розробки knlowledge, як Rabaey Книга, яку ви можете знайти його в Berkerley сайті.Тоді вас, щоб дізнатися, як писати або VHDL verilog і як робити узагальнення.

Я не кажу про FPGA програм, програм для FPGA існує жодних проблем для мене, я зробив безліч проектів з VHDL і працює нормально ..Але я не знаю нічого про ASIC дизайн,
в якому потребує інструментів, як Ledit, Tunner, ...

Коли ви згадуєте ASIC дизайн, він refes на стадії розвитку,
що беруть участь у стрічкою з стружки.У тих випадках, коли цифрова стурбований тим, він припускає, що процес синтезу перетворює ваші VHDL кодів у ворота netlist від цільової бібліотеки.Тоді статичний аналіз термінів робиться для перевірки Изм.і вузькі місця в системі і критичного шляху.Зміни в VHDL моделі може стати необхідним, якщо STA повідомляє системі,
що не відповідають бажаного Изм.Після цього він буде авансірована макет стадії, коли фізичні зразки створюються на основі УРП, використовуючи netlist виробництва шляхом синтезу.Цей процес вже давно ...так просити, якщо Theres нічого ви хочете знати.

Що є найбільш рекомендований інструмент зробити ASIC дизайн з використанням
VHDL потік, я маю на увазі Якщо я написав VHDL-коду та його тестування на FPGA і працює правильно, і я хотів би здійснити на цій основний користувальницький чіп моєї власної конструкції, які кошти слід використовувати?

Якщо ви зацікавлені в 'ASIC дизайн і що ви маєте на увазі фактичне дизайн потоку деяких цифрових мікросхем, то ви не новачок і повинен вступити в університетському курсі.

Якщо Ви використовували термін "ASIC 'означає IC Design, тоді ви повинні з'ясувати, в якому напрямку потрібно рухатися в, RFIC, аналогові, цифрові, MEMS, мікрохвильова т.д.

Для кожного з них можна знайти гарні посилання на сайти університетів.особливо Берклі і Грузії тек.

Вам буде потрібно приблизно близько основам транзисторних шару деталей і знання цифрової electronics.The потік повинен бути understood.U можна використовувати притулок, seadali інструментами можна безкоштовно завантажити з веб
--

Наявність оцінки завантажити інструмент SMASH протягом шести місяців, посиланням:
http://www.dolphin.fr/medal/smash/smash_download.html

Я думаю, Ви повинні прочитати кілька книг ASIC в першу чергу.
Потім ви можете використовувати деякі інструменти.

У самому справі, якщо ви закінчили HDL дизайну і всіх тих, хто закінчив FPGA тестування та ворота рівня моделювання (все це має бути після синтезу).Потім ви можете П Р
И інструменти для автоматичної і маршрут.

Якщо ви хочете дізнатися, як створити макет, це інша проблема.Ви повинні знати дещо про процеси, як, наприклад, як формується транзистора (за допомогою відповідного шару провести транзистор) і так далі.І ви повинні використовувати керівного від ливарного виробництва.

Все це тільки початок.Якщо ви хочете розробляти високопродуктивні схеми, більше має бути до нього причетні.

Я цифрових IC-дизайнер.Для моєї opion, найголовніше, здатність codeing та архітектури визначення одного чіпа ASIC.
Що стосується книги, одна книга "verilog дизайнер бібліотека" є досить вдалим.
В IC Design промисловості, verilog більш популярними, ніж VHDL.

Тут багато людей йде про поїздку на HDL .. навіть я згоден з тим, що ж я думаю, його можна дизайн ASIC безпосередньо CMOS
І дизайн макета

RAM пише:

Тут багато людей йде про поїздку на HDL .. навіть я згоден з тим, що ж я думаю, його можна дизайн ASIC безпосередньо CMOS І дизайн макета

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back