як поліпшити фазовий шум Atmel ATRF212 трансивер для задоволення ETSI EN 300 220

A

aangles

Guest
Здравствуйте, чи є спосіб зменшити фазовий шум Atmel atrf212 чіпа, що ми можемо передавати до 14 дБм у смузі 868-868.6 МГц з кінця CC1190 перед РФ. Наприклад CC1101-CC1190 можуть відповідати вимогам пропускної здатності і модуляції передачі до 18 дБм, див. стор 17, рис 4.18 і стор 19, № 7: CC1101 Реєстрація Налаштування: AN094 - Використання CC1190 Front End з CC1101 по EN 300 220. У Particulary він говорить: "Поліпшення CC1101 фазового шуму знижує модуляції пропускна здатність для заданої вихідної потужності і дозволяє працювати до +18 дБм вихідний потужності." - Z Слід спосіб до того ж з Atmel ATRF212 трансівера. Велике спасибі З повагою

Я не знаю, як ви знайомі з тим РФ, може бути, я пропоную вам дещо ви вже робите, або, що здається очевидним для вас. Кілька речей, щоб перевірити: - поліпшити якість вашого харчування. Будьте особливо обережні перемикання перетворювачів поблизу трансивера - якщо трансивер має кілька ліній електропередач (наприклад, цифрові VCC і РФ VCC) відокремити кожний з них з мережею LC (ферит і конденсатор) - окремі РФ і цифрових підстави і приєднатися до них у тільки в одній точці за допомогою 0 Ом резистор - поліпшити генератор стабільності - хороший дизайн друкованої плати є істотним. Ви можете знайти в Інтернеті кілька керівних принципів для цього

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back