як поліпшити матч складеному каскодне підсилювача

C

chichi

Guest
Я проектування складеному каскодне підсилювач, з високим коефіцієнтом посилення і низький струм, необхідний, коли я коли-небудь я запускаю Монте-Карло моделювання в каденцію в той час як лише невідповідність обраний, DM посилення і CM отримати дуже сильно варіюються, означає невідповідність дійсно погано, може хто-небудь сказати мені, як поліпшити невідповідність всієї схеми?? спасибі

збільшення L або області пар вхід транзистора.

Поточна частина дзеркала включає нетривіальних сума прибутку, а також. Interdigitate дзеркала, збільшення довжини каналу.

Я також стикаються з аналогічною проблемою. Mis-матч загвинчування моє відкрите отримати петлю. Для наприклад, я побіг MC за 30 ітерацій (за пропозицією дані UMC MC) і отримати мої відкриті петлі, яка була розроблена близько 7К падає до декількох 1K. Лише одна чи дві ітерації хіти мій розімкнутої вигоди. Я буду дуже вдячний за будь-які пропозиції щодо цієї проблеми. Завдяки Nandish

Привіт Чічі, що встановлення ви використовуєте для DM і CM отримати моделювання? Ви набір входів підсилювача з двома незалежними джерелами напруги, як багато новачків робити? Або використовувати посилення для буфера конфігурації з відповідною схемою AC SIM? У першому випадку ви можете легко отримати DM і CM отримати варіації для невідповідність моделювання. Між тим, ви повинні покладатися на зміщення судити, наскільки добре це невідповідність. У загальному сенсі можна поліпшити відповідності при наявності великих розмірів пристрою, висока ефективність крутизни (г / г) для пари диференціальних та каскодне пристроїв, низький (г / г) для поточних дзеркал. Зазвичай тільки відмінності. пара і 2 дзеркала вплив на зміщення складеному каскодне підсилювача. Я особисто ніколи не моделюється DM отримати під час невідповідність аналізу, так як це не має сенсу. Якщо встановлення / ланцюг правильно не великі зміни DM прибуток, як очікується, у зв'язку з невідповідністю. З іншого боку DM отримати, як правило, перевіряється в ході моделювання PVT і він може / повинен змінюватися багато. З повагою

Привіт Денис, я зробив розрахунок зсуву моїх складених каскодне OTA. У моєму стенді OTA налаштований як єдність буфера вигоди. Потім, використовуючи wavescan я виміряти різницю між входом і виходом в Монте-Карло з невідповідність і процес зміни. Результуючий файл імпортується в MATLAB для вимірювання 3-сигма зсув. Чи можете ви перевірити, наскільки цей підхід правильний? Або я щось тут відсутній? З повагою Nandish

Привіт Nandish, так, зсув різниця між витратами на одиницю отримати конфігурації (ви маєте справу з одним складу Otas ставленні до реакції). Спосіб, як витягти сигма значення залежить від інструменти у вас є. Загалом, якщо у вас є достатньо ресурсів комп'ютера / можливість Сервіс "/ час ви можете оцінити зміщення для різних температур, напруг живлення, на краях вхідного сантиметрового діапазону (ICMR) і т. д. Ще один момент може бути відповідність між ICMR і вихідний діапазон . Якщо входи сигнали в ICMR але за межами діапазону, вихід і навпаки не отримаєте бажаного посилення (величезне усунення). Ви можете зробити установку більш гнучку позицію щодо рівня вихідного сигналу, якщо включити трохи ланцюга (2 vcvs і 1 VDC) в негативного зворотного зв'язку. На жаль, не може показати, як. Якщо вам потрібно, ви можете спробувати слідувати, щоб текст опису: 1 vcvs (InPos з виходом OTA, InNeg для постійного струму, OutPos по 2 vcvs, OutNeg на GND), VDC встановлює бажаний вихідна напруга OTA, 2-й vcvs (InPos до 1sr vcvs , InNeg до землі, OutPos на негативний вхід OTA, OutNeg на позитивний внесок ОТА), в даний час петлю закритий. Всі vcvs'es використання посилення = 1, і ви також повинні VDC входу значення CM рівня, який підключений до позитивного входу ОТА. У період з 2 vcvs ви можете включити RC чи LC ФНЧ ланцюга змінного струму для моделювання або зонд для аналізу стаб. У серії з негативною вхідний ви можете включити джерело змінного струму AC для симов. З повагою

Привіт Денис, спасибі! Це дуже корисна інформація, що ви поділилися зі мною. Велике спасибі за це. Після вашої інструкції я створив швидку схему стенду. Хоча може бути корисною для інших хлопці спільноти. Чи можете ви хрест перевірити його правильне чи ні. Також Денис, а як щодо усунення вхідного пар, якщо вихід загального режиму і вхід загальний режим різні. Як переконатися в тому, що в ході цього моделювання вхідний пари залишаються в насичення. Ще раз спасибі за ваш інформативний пост. З повагою Nandish

Здається, я не пишу це ясно "У вас також є VDC входу значення CM рівня, який підключений до позитивного входу ОТА". У схемі ви звертається ви повинні додати джерело постійного струму і підключити його до позитивних вхід OTA. Цей пост буде безліч рівень вхідного CM. Джерела змінного струму в серії з постійного струму можуть бути використані для CMRR SIM-карти (але тільки одне джерело змінного струму повинен бути включений в той же час). Тепер у вас є два СКР, по одному для CM вхід і інший для рівня вихідного сигналу. Розташування "вставити iprobe тут" відповідає місцю, де ви можете зламати схему для моделювання змінного струму або удар у той час як схема балансується на це DC оперативної точки. Для аналізу STAB Cadence, ви можете вставити VDC = 0В в серії з точкою зламу (і вказати його в аналіз вікна налаштування), або ви можете використовувати звичайні техніка AC аналізу з ФНЧ (RC чи LC) вставлено. Або коли-небудь ви можете використовувати "sp1tswitch", "sp2tswitch" елементи форми analogLib, на які ви можете встановити положення в залежності від аналізу ви (замок петля для DC і розірвати його для змінного струму). Для постійного струму: OutPos з VCVS1 == InPos з VCVS2 Для змінного струму: OutPos з VCVS1 == плаваючий, InPos з VCVS2 == GND

Привіт Денис, спасибі за вашу відповідь. Це дуже корисно. Навіть перш ніж я зможу мірою компенсувати з моїх складених каскодне OTA, я зіткнувся похибка вимірювання відкритих отримати петлю OTA. Я в моєму наступному моделювання MC: 1) Забезпечити введення VCM на ОТА і залишити OTA у відкритому циклі. 2) Встановити. Змінного струму від 1 Гц до 10 ГГц 3) Встановити сигма до 3 4) Виконати MC з процесу і невідповідності на 200 ітерацій. 5) Matlab постобробки для підрахунку кількості разів OTA зустрітися відкритим вимогою посилення петлі. Я хочу отримати відкритої петлі 5000 і від 200 працює трохи 5-10 ітерацій зустрітися зі своїми спец. Чи є закриті техніки петлі для оцінки відкритих отримати петлю? В іншому випадку Ви можете, будь ласка зазначити, що я роблю не так в поточні налаштування симуляції? Прохання мати зі мною, як я новачок в аналоговий розрахунок ланцюга. Велике спасибі за обидва ваші старі повідомлення. Будь ласка, запропонуйте щось на вищезазначені проблеми. З повагою Nandish

Ви повинні знати, що AC аналізу починається з постійного струму точки обчислень (або просто з аналізу DC). Після цього ланцюг лінеаризовані навколо оперативної точки і AC аналіз проводиться. Якщо ваш ОТА є незбалансованою деякі зсуви (наприклад, у зв'язку з MC Sims) це вплине на прибуток. Тільки уявіть собі, що має бути на виході, якщо помножити очікується компенсується очікується отримати? :) Так що ви повинні дотримувати баланс OTA для обчислення реальної вигоди. Це означає, що для постійного аналізу вашого OTA повинні мати стабілізуючий негативного зворотного зв'язку по всьому, або замкнутий контур, або, наприклад, бути в конфігурації пристрою посилення, як часто використовуються. Для змінного струму аналізу (після DC) петлі повинні бути відкриті (ака не працює), в іншому випадку посилення буде визначатися негативного зворотного зв'язку. Щоб розірвати петлю для AC аналізу (не для постійного струму) RC / LC ФНЧ використовується, а також інших компонентів, я описав раніше. Спробуйте почати зі зміщенням моделювання MC (звичайних DC), ніж якщо вам вдасться ви можете перейти з посиленням моделювання (DC + AC). Особисто я використовую MC для офсетного прогнозування, і я ніколи не використовую MC симулятор для посилення, я використовую замість PVT. Це відбувається тому, MC невідповідність має незначний вплив на посилення в той час як MC процес просто недооцінює вплив процесу на прибуток.

Ви повинні розробити ланцюга зміщення вашій схемі розумний, якщо деяке значення змінюється на головного ланцюга, ланцюга зміщення повинні слідує за ним. Звичайно, деякі невідповідності проблеми не можуть бути виправлені.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back