як побудувати 3D-сфері для діаграми спрямованості випромінювання

N

news

Guest
Firma Western Digital rozpoczyna sprzedaż nowych 2.5-calowych dysków twardych dedykowanych do stosowania w komputerach przenośnych. Dyski należą do serii Scorpi...

Read more...

Привіт усім, я отримав набір даних антени, яка містить: 1) фі (від 0 до 360 градусів) 2) тета (від 0 до 180 градусів) 3) величини до відповідних точки (фі, тета) Чи можу я знати, як змова 3D-сфера (діаграмою спрямованості випромінювання) з використанням MATLAB? Чи є інший краще використовувати програмне забезпечення для побудови легко? Будь ласка, консультації. Велике спасибі. Сім

Привіт, Так, ви можете зробити це за допомогою MATLAB, я пробував, і я думаю, що це працює. Якщо я добре розумів, ви хочете побудувати ваш E-поле або H-поле або посилення (він же) в залежності від фі-і тета. Ви тільки повинні сюжет = F (тета, фі), що я пропоную, щоб перетворити ваш Funtion в системі координат XYZ, а потім сюжет, як функцію від х, у, z. Коли ви робите це у мене є питання, що ви можете можете є пропозиція

привіт Астурія, що MATLAB функція, яку можна використовувати після того як я перетворила їх у XYZ? Додаю свою таблицю файлів. Чи можете ви пояснити, як ви перетворити їх в XYZ і як ви їх сюжет показує 3D сфери? Будь ласка, допоможіть. Дякуємо.

Привіт, я не можу відкрити файл, може бути, він зберігається в старій версії .. зберігати їх знову і відправляти їх мені на вечори або електронною поштою. Я думаю, це тільки деякі значення, що посилаються на амплітуди для всіх correspondin тета, фі. 2-й матриці. Я зроблю і м-файл і відправити його до вас

привіт Астурії, Ви можете надати мені Вашу електронну адресу? Крім того, я PM Вам повторне підключення WinRar файл, що містить дані (у форматі TXT). Pleae, дайте мені знати, чи можете ви відкрити файл. Дякуємо.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back