як перетворити RGB у відтінки сірого?

Я не впевнений, де ви отримаєте цю формулу с. У моєму розумінні, потрібно просто перетворити RGB в YUV і просто тримати у якого ви повинні отримати відтінки сірого. Ви зможете знайти на YUV RGB перетворення рівняння легко в Інтернеті.

Формула сірий рівень = 30% + червоний 59% Зелений + 11% Синій Ця формула виходить від впливу кожного кольору в яскравості зображення.

я, бути дуже точним .. сірий = (0,299 * 0,587 г + * г + 0,114 * б);

Чи знаєте ви який-небудь документ, щоб пояснити, звідки ці цифри взялися?

якщо ви використовуєте MATLAB можна використовувати: I = rgb2gray (RGB), якщо: I = градації сірого зображення RGB = RGB зображення

[Цитата = dalaharp] я, бути дуже точним .. сірий = (0,299 * 0,587 г + * г + 0,114 * б); [/ цитата] до речі, як розрахувати 2-х інших компонентів і і у?

U =- 0,147 * Р - 0,289 * G - 0,436 * V = 0,615 * R - 0,515 * G - 0,1 * B

[Цитата = berko3000] Ви знаєте, будь-який документ, щоб пояснити, звідки ці цифри взялися? [/ Цитата] Якщо ви бачили колір трикутника, ви зрозумієте, що зворотна відстані кути тобто кольори: червоний, зелений і синій з білою плямою в інтер'єрі знаходяться в співвідношенні 0.3:0.59:0.11. Це означало б, що ближче колір до білій плямі, більше його внесок в інтенсивність, яка представлена у відтінках сірого. Хоп, яка допоможе вам! З повагою, asymbian.

Я доклав PDF на цю тему. сподіваюся, це допоможе.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back