як перетворити спецій список з'єднань до схематичне?

привіт, в мене є досить складний і довгий список з'єднань спецій і хочете створити схему з цього списку з'єднань в каденцію. хто-небудь знає як це зробити? спасибі.

можливо, ви можете імпортувати список з'єднань використанням File-> Import в Cadence CIW

Я мав звичай робити спецій список з'єднань у схемі експорту в EDWinXP, Cadence інструмент підтримує експорт

Привіт, я думаю, це не можливо. Я ще не бачив.

[Цитата = Прамод] можна ви можете імпортувати список з'єднань використанням File-> Import в Cadence CIW [/ цитата] Я експорту CDL з schematic.then імпортувати його, проте, це не працює. кілька установок необхідні?

Ви можете використовувати ADS. Однак схема не так красиво. Ви можете спробувати і побачити його вашої власної особистості. це тільки використовувати ім'я вузла для підключення між транзисторами

[Цитата = evilguy] Ви можете використовувати ADS. Однак схема не так красиво. Ви можете спробувати і побачити його вашої власної особистості. це тільки використовувати ім'я вузла для підключення між транзисторами [/ цитата] Я використовував для імпорту CDL, схоже, що так само, як ви сказали. Треба організувати МОП-транзистори від себе.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back