привіт, в мене є досить складний і довгий список з'єднань спецій і хочете створити схему з цього списку з'єднань в каденцію. хто-небудь знає як це зробити? спасибі.
[Цитата = Прамод] можна ви можете імпортувати список з'єднань використанням File-> Import в Cadence CIW [/ цитата] Я експорту CDL з schematic.then імпортувати його, проте, це не працює. кілька установок необхідні?
Ви можете використовувати ADS. Однак схема не так красиво. Ви можете спробувати і побачити його вашої власної особистості. це тільки використовувати ім'я вузла для підключення між транзисторами
[Цитата = evilguy] Ви можете використовувати ADS. Однак схема не так красиво. Ви можете спробувати і побачити його вашої власної особистості. це тільки використовувати ім'я вузла для підключення між транзисторами [/ цитата] Я використовував для імпорту CDL, схоже, що так само, як ви сказали. Треба організувати МОП-транзистори від себе.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.