як перетворити синусоїду з 100 мВ пік-пік, щоб меандр з рейок на залізничний транспорт?

T

turtlewang

Guest
Привіт усім, я хочу конвертувати годинник синусоїдальний сигнал на годинник квадратної хвилі. Синусоїдальної хвилі тактовий сигнал генерується з поза чіпа генератора сигналів. Це частота 2,5 ГГц, це пік, щоб пікове значення 100 мВ. Я хочу розробити схему, щоб перетворити цей сигнал на годинник квадратної хвилі з рейок на залізниці. Тоді я буду використовувати цю площу хвилі годинник моєї CMOS ланцюга. Мій процес вузол TSMC 0.18um. Хто-небудь знає, що загальна архітектура для цієї мети? Хто-небудь може порекомендувати мені деякі матеріали? Заздалегідь дякую!

Використовуйте компаратор для перетворення синусоїди на квадратний хвилі. Ви можете виправити порога на основі робочого циклу, що ви хочете. Fix розмах компаратора на основі піку до піку сигналу, який ви хочете.

Завдяки Srinivasan, Є інший спосіб зробити цю роботу? Тому що я вважаю, деякі комерційні чіп не використовує компаратор.
Використовуйте компаратор для перетворення синусоїди на квадратні хвилі. Ви можете виправити порога на основі робочого циклу, що ви хочете. Fix розмах компаратора на основі піку до піку сигналу, який Ви хочете

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Повідомлення додано в 8:58. - --------- Попереднє повідомлення було в 8:42 ----------</span></span>
Деякі схеми, яка генерує порогового напруги необхідно, якщо я використовую компаратора, щоб зробити це роботу. Так як вхідні годинник диференціальних, я хочу використовувати якийсь підсилювач щоб зробити цю роботу. Але тепер, у мене немає ідей про те, як це зробити.
Завдяки Srinivasan, Є інший спосіб зробити цю роботу? Тому що я вважаю, деякі комерційні чіп не використовує компаратор.

Годування 2,5 ГГц меандр з CMOS-IO стандарт не серйозний варіант. Ви повинні створити його на чіп. Термін хвилі квадратних сумнівна для 2,5 ГГц годинники в будь-якому випадку. Ви очікуєте, а вид округлих трапеції. З різних причин, ви хотіли б використовувати низький перепад напруги сигналізації для годин. Чекаючи 2,5 ГГц повним ходом напруга для вхідного тактового сигналу звучить як повний дизайн глухий кут.

Так як годинник так швидко, що важко запустити його на рівні друкованих плат. PCB паразит такий великий.

Так, я просто хочу, щоб генерувати 2.5GHz прямокутних імпульсів на мікросхемі. Покоління засноване на синусоїду, який подається поза чіпа. Синусоїдальний сигнал низької гойдалки який від піку до піку значення 100 мВ.
Годування 2,5 ГГц меандр з CMOS-IO стандарт не серйозний варіант. Ви повинні створити його на чіп. Термін хвилі квадратних сумнівна для 2,5 ГГц годинники в будь-якому випадку. Ви очікуєте, а вид округлих трапеції. З різних причин, ви хотіли б використовувати низький перепад напруги сигналізації для годин. Чекаючи 2,5 ГГц повним ходом напруга для вхідного тактового сигналу звучить як повний дизайн глухий кут.

Або диференціальний підсилювач (для диференціального тактового сигналу) або самостійно упередженим інвертор (для одного складу). Додаткові інвертори для підвищення рівня.

Амплітуда (розмах 100 мВ) настільки малий. Я упереджено інвертор не може бути в порядку.

Я упереджено інвертор не може бути в порядку.
Це не проблема інвертора як такої, я думаю. Але практично, наземних відмов серйозно interfers з невеликою напругою. З цієї причини, диференційний підсилювач явно більш кращий. Я припускаю, що рішення може бути знайдене в більшості книг проектування інтегральних схем тексту.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back