як оптимізувати антену для бажаної спрямованості

S

shahid78

Guest
У ДКБ ми можемо параметризовані наша структура, а потім може виконати параметризацію і від результатів параметризації ми зможемо оптимізувати наші структури. наприклад, для бажаного S11 проте я хочу, щоб оптимізувати спрямованість моєї антени. це можна зробити в ДКБ, і якщо так Що процедуру робити які-небудь пропозиції, коментарі та посилання вітатимуться стосується

Я поняття не маю про ДКБ. Але спрямованості залежить від посилення якого залежить від Aperature площу і ефективність.

і спасибі за ваші коментарі, але я думаю, що ви нету читати моє запитання уважно я знаю спрямованості, посилення та ефективності всі пов'язані один з одним на моє запитання був, як ми можемо використовувати 3D EM simulatior (CST MWS) для оптимізації спрямованості будь антеною. що стосується

привіт Shahid78, щоб оптимізувати структуру антени для будь-яких цілей, таких як: посилення, смуга пропускання, ширина діаграми спрямованості ..., я думаю, що спочатку ви повинні з'ясувати, які параметри можуть сильно вплив на потрібну характерно як паразитичні елементи, конфігурація випромінювання елемента ... , Наприклад. Потім ви можете використовувати ці параметри, як змінні для оптимізації прогресу. З повагою!

Є тільки кілька параметрів, ви можете змінити в будь-який окремий дизайн і більшість з них буде просто змінити частоту не спрямованості. Одна річ, ви повинні змінюватися то, якщо це порожнина підтримав зміни відстані порожнини зазвичай щось

а я шукаю 12dBi спрямованості. і enfire діаграми я працюю над Яги. так що якщо у вас є інші ідеї або скажіть мені, які параметри Яги буде більшою мірою властиві спрямованості, що буде великим стосується

Я б рекомендував для цієї спіралі [розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додана після 1 хвилин: [/ колір] [/ розмір] На жаль я не зовсім кінець, який, я б рекомендував спіралі, по крайней мере, 4 перетворює його дуже простий у матчі і дуже широка смуга і дизайн кінці вогнем. це CP Я сподіваюся, що все гаразд, якщо це не те, що ви шукаєте, дайте мені знати

У Яги кількість директорів має сильний вплив на прибуток. Більш Яги, як правило, мають більше посилення і інший спосіб, щоб подивитися ситуацію. Диполь з кутовий відбивач може легко отримати Вас до 12 дБ. Це може бути простіше. Відносно невеликий ріг буде працювати теж. Коли ви говорите про посилення антени два великих платників є частоти та розміру антени. Без цієї інформації ви отримаєте відповіді знаходяться в WAG. Світ хоче високим коефіцієнтом посилення, широке поле зору, малий (і дешевий) антен на будь-якій частоті. Це часто дуже складно. Удачи.

я хочу, щоб дизайн cvity підтримки антени Х-діапазону з низьким крос-пол, 3dB BW> 120 ° і частота BW> 1 ГГц Хто-небудь може допомогти

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back