як написати програму openvera використання?

S

sansprint

Guest
хто може сказати мені, як написати програму openvera використання? У мене є вивчити її мову керівництва, але я дійсно дуже важко вчитися, так що хто може мені допомогти? Або дайте мені простий приклад? Велике спасибі: |: |: |: | [COLOR = червоний] [/ колір] [розмір = 6] [/SIZE]

чому не хто допоможе мені? :: крик крик:

[Цитата = sansprint] чому не хто допоможе мені? :: Криком кричать: [/ цитата] Привіт, я точно не розумію, чому ви не можете просто взяти приклад з $ VERA_HOME або $ VCS_HOME і запустити його самостійно. Ви сказали, що англійська мова є проблемою, але навіщо вам стільки англійську, щоб запустити код ВІРА? У всякому разі ось дурний приклад: [код] / / моя перша програма # include програми Привіт {Е ("Привіт \ п");} [/ код] Це жодним чином не є істинним використання ВІРА. Удачи Ajeetha www.noveldv.com

спасибі за поради! я сказав мій англійський погано означає, що я звичайно не можу зрозуміти керівництво мова та деякі дане дуже добре! Коли я пишу перевірки, не я повинен визначати інтерфейс, порт і пов'язують в першу чергу? [SIZE = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 4 хвилини: [/ колір] [/ розмір], і коли я компіляції, якщо я перевірка програму, засновану на Verilog, або тільки писати програми віра їх команди сильно відрізняються, але я не можу чітко розрізняються, ви можете мені допомогти? Ви сказали: $ VERA_HOME / приклади, де це спасибі!

Привіт, [цитата = sansprint] спасибі за поради! я сказав мій англійський погано означає, що я звичайно не можу зрозуміти керівництво мова та деякі дане дуже добре! Коли я пишу перевірки, не я повинен визначати інтерфейс, порт і пов'язують в першу чергу? [/QUOTE] Саме тому я вважаю за краще не обговорювати цю тему дуже докладно тут на цьому форумі, повільно це обговорення переросте в повномасштабну підручник Віра, яка зазвичай робиться СНПС протягом принаймні 1 повний день! Ні я такий експерт допоможе вам правильно, чесно. Якщо ви дійсно серйозно ставимося до освоєння Віра, ось мої рекомендації: 1. Постарайтеся отримати СНПС спонсорованих курс і відвідувати його на місцевій мові, якщо це можливо. 2. Який інструмент ви використовуєте? Віра або VCS? [Цитувати], і коли я компіляції, якщо я перевірка програму, засновану на Verilog, або тільки писати програми віра їх команди сильно відрізняються, але я не можу чітко розрізняються, ви можете мені допомогти? [/ Цитата] Чому б вам не подзвонити локальної підтримки СНПС? Вони повинні допомогти вам в питаннях використання моделей, форуми, як це будуть конкретні ІМХО сумніви. [Цитата] ви сказали:? $ VERA_HOME / приклади, де це спасибі [/ цитата] Відповідь на це Питання перше: Ви використовуєте ВІРА або VCS? У будь-якому випадку, подивіться на приклади в установці дерева. Удачи Ajeetha www.noveldv.com

привіт aji_vlsi: Велике спасибі! У мене є знайти $ VERA_HOME, але коли я його знайти, я відчуваю, що їх дуже важко, простіше всього один PCI, і коли я бачу його ридми, це компіляція крок мене плутають. Спочатку, я хочу написати Verilog Programe і використовувати для openvera verificate, але при компіляції, воно створює. VR файлів, з тих пір, я не kown що я можу писати в. VR file.and те, Я бачу приклади, вони є VIP, вони настільки відрізняються від простого запису програми openvera. це мої зрозуміти, є багато помилок, будь ласка, вказувати: D, ви говорите: чому б тобі не назвати локальної підтримки СНПС? Вони повинні допомогти вам в питаннях використання моделей, форуми, як це будуть конкретні ІМХО сумніви. але в моєму місті, немає жодної підтримки місцевої СНПС, це дійсно проблема, і немає жодного kowns openvera навколо мене: плакати :: плакати :: плакати: ви допомогти мені так, я дійсно відчуваю себе дуже надихнула спасибі! Ви так багато! [SIZE = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 1:00 1 хвилину: [/ колір] [/ розмір] в даний час, я використовую віра, китайський друг сказав мені, я повинен встановити VCS, якщо я хочу використовувати VIP-я необхідно встановити DesignWare також

Привіт (Яке ім'я ви називали?), Задаються місцевий експерт Віра, ось деяка інформація. Див $ VERA_HOME / приклади / vug_examples - вони з керівництва користувача ВІРА, а також інструкції ці приклади, розташованих чолі мудрий це самий простий спосіб, щоб почати. Дайте мені знати, якщо це допомагає. На даний момент не ускладнювати його з VIP і т.д. [цитата] [цитата = ajeetha] Чому б вам не подзвонити локальної підтримки СНПС? Вони повинні допомогти вам в питаннях використання моделей, форуми, як це будуть конкретні ІМХО сумніви. [/ Цитата], але в моєму місті, немає жодної підтримки місцевої СНПС, це дійсно проблема, і немає жодного kowns openvera навколо мене: плакати :: плакати :: плакати: [/QUOTE] Яке місто ви в ? Я знаю, СНПС має Шанхаї та Пекіні офісів, в будь-якому випадку підтримка по електронній пошті можна отримати по світу! Використовуйте Solvnet.synopsys.com також. [Цитата] ви допомогти мені так, я дійсно відчуваю себе дуже надихнуло! Величезне спасибі! [/QUOTE] Дякую за добрі слова, він буде більш плідним, якщо ви запитаєте більш конкретні питання після прочитання керівництва, намагається ці приклади в першу чергу. Удачи Ajeetha www.noveldv.com

[/QUOTE] Яке місто ви займаєтеся? Я знаю, СНПС має Шанхаї та Пекіні офісів, в будь-якому випадку підтримка по електронній пошті можна отримати по світу! Використовуйте Solvnet.synopsys.com також. я перебуваю в Хефей, ви чули про нього? в якій країні ти прийшов? ми можемо використовувати QQ або MSN обміну ідеями?, тому що на цьому шляху стоїть багато часу.

Ви можете документувати vera_lrm.pdf

я прочитав мову LRM, зверніться до openvera я відчуваю себе краще. коли я бачу приклади, я знайти файли дуже дивина, багато. г файли не існують, то чому може бути таким чином?

Коли я перекладати і редагувати програми, як правило, говорять мені. Врх файлів існує багато помилок, інші файли, не існує ніяких помилок, як це наприклад сталося?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back