як компенсувати розширення імпульсу в парі Дарлінгтона

M

MedicMamat

Guest
Привіт всім, пара Дарлінгтона з двома 2N2222 транзистори були використовуватися для керування лазерним діодом працюють на 1.2A, однак, становить близько 100 нс затримка в оптичний вихід, а також два або три рази розширення імпульсу відносно в електричний сигнал. Затримка може бути терпимо, але не оптичний імпульс розширенню. чи є спосіб, це можна виправити якимось чином? Тобто краще схеми з іншими компонентами я можу досягти того ж струму і швидкості. ?

моя думка в тому, що 1.2A поза специфікації для 2N2222, навіть якщо струм імпульсної. Що більш ймовірно, вашої надмірної насичення транзистора, отже, розширення імпульсу (тобто повільний поворот). Додатковий резистор між другою базою транзистора і емітером може допомогти деяким ..... краще схеми і легше досягти ваших вимог використовує FET / MOSFET.

велике спасибі я перевірю це. є FET або Mosfet включено швидке перемикання схеми структури ви б порекомендували?

Є спеціально зроблені лазерним діодом драйвера мікросхеми там. Що буде робити речі, як дати вам контроль порогового струму. Не кажучи вже про той шлях, шлях швидше і, ймовірно, більший ток-диск з підтримкою. Якщо ви хочете, Дарлінгтон, щоб вимкнути швидше (як же терміни, як turnon), ви повинні звернути увагу на другу базу, його час розряду (який обробляється, то як?) Повинен бути на порядок turnon часу, який подається на емітерний повторювач інтерфейсу при дуже низькій чистої імпедансу. Ви, напевно, не хочете, що опір, як при повному навантаженні час в цьому вузлі. Ви можете подивитися на схему зведення в квадрат, але я думаю, що ви просто хочете, щоб піти від 70-х дискретної техніки і охоплюють 90-х.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back