як зробити дизайн PCB РФ?

L

lsy2004

Guest
Привіт, Хто-небудь знає, як зробити дизайн PCB РФ?Я хотів би зробити 6-шарів PCB дошки з FR4 матеріалу.Отже, я хочу запитати, якого роду червня шару PCB стека до добре.

Спасибі.

Я роблю частини РФ, а також змішаних сигналів друкованих плат.Я новачок, Хтось запропонував мені допомогу?

Спасибі.

Чи є які книги Біблії я повинен читати?Я знаю, "Високошвидкісна цифрова дизайн" Говард.Що ще?

Це щось т ISN що хтось може навчити вас через інтернет дискусії.Зазвичай РФ дизайнерів зробити частиною РФ макета, вони його імітації і в остаточному підсумку конструктор ПХБ з інтеграції або скопіювати цю частину на змішану борту.Є кілька способів зробити це в залежності від конкретного потоку.
Якщо ви хочете вчитися я МР рекомендуємо вам ознайомитися з деякими навчальними матеріалами або підручник з ADS, яка дасть вам кращого розуміння РФ дизайн-макет і моделювання.

це я можу використовувати ADS, щоб ВЧ плати

Я почала в регіоні РФ.я просто якийсь проект, як мікшер, LNA@2.4, 5.8GHz.
Я тільки використав два шари FR4 борту. Моделювання, коли я, то я перекроїти мою формату в Protel.
потім припой чіп на борту.

Може бути, ви, хлопці, що робити дошки РФ міг би порадити, якщо FR4 нормально використовувати (нижче 1 ГГц) для друкованих плат?

FR4 повністю нормально для Частотний.<1 ГГц, в основному до 2 ГГц, якщо не буде різкого (висока Q) фільтри в ланцюгах реалізується на друкованій платі.(Diel. коефіцієнт втрат складає близько 0,02).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back