як зробити біполярного синус сигнал однополярний сигнал синус

T

thelukuntla

Guest
Мені потрібно зі зворотним зв'язком інвертора напруги в якості зворотнього зв'язку. щоб годувати сигнал зворотного зв'язку для АЦП мікроконтролера мені потрібно, щоб зробити біполярного синус сигнал однополярний, тобто компенсації синусоїдальний сигнал, зсув нуля синусоїдальний сигнал. може у кого є ідеї або вказівки щодо використання, пов'язані з. люб'язно Відповісти спасибі заздалегідь

[Цитата = rakesh_trustworthy] я думаю, вам потрібно повна хвиля мостовий випрямляч ........... Plz пройти через це ........... http://en.wikipedia.org/wiki/Diode_bridge [/ цитата] привіт, що я потрібна рівень зміщення синусоїдальний сигнал, тобто до загального сигнал синус має ± Vm, як позитивні і негативні піки, відповідно, але мені потрібно синусоїдальний сигнал з 2 * Vm як позитивний пік і нулю при негативних піку, так що весь синусоїдальний сигнал повинен бути на одному рівні зсувається, так що я можу дати йому каналу АЦП мікроконтролера (мікроконтроллер АЦП обробляє тільки позитивний сигнал в діапазоні 0 - 5В.).

Просто запустите його через операційний підсилювач і встановити його для додавання постійної напруги зсуву. Переконайтеся, що ви не маєте ніякого шапки в серії, або вони будуть просто блокувати постійний струм зміщення. Червоний

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back