як зробити блок отримати неінвертуючий amplifiler

A

abishek007

Guest
Привіт Все, що я працюю над проектом майстрів по фазі циклу замок. Я повинен зробити підсилювача коефіцієнт підсилення, щоб включити його в моїй конструкції насоса заряд. Мені було цікаво, як зробити це з невеликою кількістю ускладнень. Також я можу використовувати 2 інвертори, з'єднаних послідовно?? Я буду вдячний за ваші відповіді

Привіт, я думаю, ви повинні бути більш конкретними у вашому питанні. Тобто, ви хочете використовувати ОУ в схемі, чи це тільки схема транзистора? якщо OP-AMP може бути використаний, а потім використовувати його для цієї мети. Використання операційного підсилювача зробимо працювати дуже легко для вас, а ви не будете розглядати схеми позаду ні Infront операційного підсилювача, так як він має дуже високий вхідний опір і дуже низький вихідний опір. Однак, якщо у Вас повинен бути trasistors у вашій схемі, я пропоную підключити загальний контур колектора транзистора, або Дарлінгтон пара транзисторів високим вхідним опором. як з інвертором питання, необхідно сказати, що ви розумієте під інвертор, це загальні зв'язку транзистора емітер? якщо так, то я волів би не використовувати це з двох причин: 1 - Додаткові роботи та ускладнень. 2 - коефіцієнт посилення в цьому випадку повинен бути ослаблений після останнього етапу.

покласти його в єдності послідовником конфігурації, зробити Rf = 0 п Рі = т, значить, трохи менше ур вихід зі входом

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back