як ділянка контуру посилення проти відкритої частоті

C

cjupiter

Guest
І я не впевнений, як побудувати розімкнутого отримати мого операціоннікі в спецій.Я хочу, так що я посилення в децибелах, по осі у і журналу частоти на осі х.Чи повинен я налаштувати схему з метою забезпечення правильного сюжету?

Якщо у вас немає зворотного зв'язку з вихідним і вхідним в моделюванні схеми не потрібно нічого змінювати.

Додати Великий Р.І. (1G або близько того) між виробництвом і введення, а потім імітувати.
ділянка з БД

cjupiter пише:

І я не впевнений, як побудувати розімкнутого отримати мого операціоннікі в спецій.
Я хочу, так що я посилення в децибелах, по осі у і журналу частоти на осі х.
Чи повинен я налаштувати схему з метою забезпечення правильного сюжету?

Дякуємо за всі відгуки всіх.У мене побудована отримати, виконавши частоти розгортки і побудовані Vout в БД.У мене є результат, але їм цілком впевнений, що це неправильно.Мій відповідь негативна діапазон децибел замість позитивних значень.

60dB and then it drops off steeply after 1MHz, becoming more negative.

У мене є квартира відповідь по -
60dB а потім круто обривається після 1MHz, стає все більш негативним.Чи є загальні причини для цього?
Вибачте, але Ви повинні увійти, щоб переглянути це вкладення

Може бути, ваш ОУ не працює з належною DC operting точки.Ви можете звернутися до експлуатації кожного активного пристрою.Якщо це так, то ви можете спробувати використовувати доданий конфігурації робити частоти розгортки.Індуктивності і конденсатори повинні мати достатньо велике значення.
Вибачте, але Ви повинні увійти, щоб переглянути це вкладення

Я думаю, що і що-н.не в порядку з ланцюга.
Кожна проблема має бути більш простий, ніж вона, повинні бути вирішені.

Замість того, щоб покласти індуктивності резистор
Таким чином, ви можете моделювати
DC отримати також

які інструменти ви використовуєте?
коли я використовую привид, його легко побудувати обіцяє нічого кривих у прямі fuction ділянки.

devrimaksin пише:

Замість того, щоб покласти індуктивності резистор

Таким чином, ви можете моделювати

DC отримати також

Ось гарна стаття:

http://www.spectrum-soft.com/news/winter2001/loopgain.shtm

Pls перевірити якщо транзистор знаходиться в обрізання с. Ор команди.Якщо ланцюг в порядку, то ви можете порівняти AC аналізу отримати з отриманим від перехідних anlaysis для порівняння, щоб переконатися, що AC метод аналізу є правильним.

Спасибі

yakyao пише:

можливо зміщення DC неправильно

cjupiter пише:yakyao пише:

можливо зміщення DC неправильно

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back