як дизайн вузької на-чіпі циклу фільтр для PLL?

I

iaman

Guest
я хочу, щоб конструкція фільтра контуру якого BW менше 10K, але Cap С2 є занадто великою (близько 400 нФ) інтегрувати в чіп, хто-небудь може дати мені кілька порад? спасибі! [/IMG]

Якщо всі інші параметри PLL фіксований масштаб chargepump струму. Нижня поточної означає більш високий імпеданс фільтра контуру. Так нижньої кришки. Вища смугою частот або нижче VCO отримати йде в одному напрямку, але впливають основні динамічні петлі.

так, але проблема в тому, що: струм заряду насос 100uA і потрібно Loop BW менше 10К, це дійсно важко для розробки фільтра контуру на-чіпі. Так я хочу знати, чи є якась технологій для вирішення великих Cap цінність?

за рахунок зниження KVCO ви можете зменшити значення кришка також зменшити заряд струму накачування для 50uA або навіть менше шапка більше значення, ніж, скажімо 100N дуже важко підтримувати

я хочу, щоб конструкція фільтра контуру якого BW менше 10K, але Cap С2 є занадто великою (близько 400 нФ) інтегрувати в чіп, хто-небудь може дати мені кілька порад? спасибі! [/IMG] [/ цитата] Я думаю, ви можете зменшити Kvco, CP поточного і розділити ставлення. [Розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано після 57 секунд: [/ колір] [/ розмір] я хочу, щоб конструкція фільтра контуру якого BW менше 10K, але Cap С2 є занадто великою (близько 400 нФ) інтегрувати в чіп, хто-небудь може дати мені кілька порад? спасибі! [/IMG] [/ цитата] Я думаю, якщо ви хочете інтегрувати Loop filte, ви повинні зменшити конденсатора до значення менше 1nF.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back