як використовувати IP-ядро і конструкції активної зони?

Z

zhoury

Guest
У мене є два питання: 1.Have досвід когось у проектуванні ASIC використанням IP-ядра. І які основні робити юр використання.? 2.I хочете summerize нашої попередньої роботи дизайном. І я хочу зробити кілька IP-ядро для наступної FIFO наприклад usage.For і блок управління. Який інструмент мені потрібен? Будь-який коментар буде оцінено.

Якщо ви використовуєте X1 | 1nx Coregen, є IP-гід захоплення та інструмент для упаковки параметризованих IP. В іншому випадку, дивлячись на проектування повторне загальне керівництво для guidline.

Привіт yechen, 1) Якщо ваш проект включає в себе популярні компоненти, такі як PCI, DMA, DSP, RISC і т.д. Вам краще купити їх. Є багато Доступний ядра ви можете вибрати з, і вони проходять випробування на присосках, які купили ці ядра, перш ніж ви зробили! Використання IP-ядер дозволить різко знизити перевірки зусиль (і дизайну, звичайно). Ви можете задати своє ASIC постачальника порекомендувати кілька ядер. 2) Вам не потрібно ніяких спеціальних інструментів. Просто переконайтеся, що ваша документація ясно, сердечники постачальників незалежних і параметрізуемих (рекомендовано). З повагою, Buzkiller.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back