як видалити +1,4 V зсув від інструменту виходу підсилювача з допомогою операційного підсилювача

U

ud23

Guest
привіт я хочу зняти напругу зсуву 1,4 В з виходу підсилювача. і я хочу його CKT я можу використовувати диференційний підсилювач?

Ви також можете годувати напруга зсуву на вхід завдання. Але це має бути низьким опором, наприклад буферизирует ВП послідовником напруги.

що ви можете Ви можете землі VR і застосовувати 1,4 г в V1 вхід, ви можете встановити коефіцієнт посилення 1, якщо не отримувати не потрібно. Ваш сигнал буде підключений до V2. Альтернативою було б землю V1 і застосуйте негативне напруга (-1.4V) для VR Алекс

привіт thnax на допомогу, але я не отримую різниця вихід я використовував R1 = 1kohm, R f = 4,2 і встановити 1,4 В на v1, але отримати те ж саме з виходом зсув 1.38vi не потрібно отримати так я можу використовувати Rf = 0ohm?

Якщо ви перевірите рівняння ви побачите, що ви повинні використовувати те ж значення для всіх резисторів, щоб отримати 1. R1 = 1kohm, R f = 4,2 дає приріст 4,2, коефіцієнт посилення Rf/R1 Аех

Я. спасибі, і я використовую ОУ з одного джерела, так що мені потрібно використовувати рефінансування напруги на не инвертирующий вхід.?

Так, ви повинні використовувати 1,4 г на інвертується вхід і Vr, щоб Алекс GND

я його робітники тепер я змінив все резистор ж значення, тому я отримую різниця напруги зараз.

Ти не говорив про використовувані вимірювальний підсилювач або ланцюг, але в чому причина виходу зсуву? Якщо інстр підсилювач працює від одного джерела, це може бути тривіальним насичення виходу. Тоді зміщення висновку не допоможе.

я FVM я за допомогою вимірювальних приладів Ic Ina125 і я використовую його з одного джерела так дозу ця схема працює?

Datasheet цифри 5 і 6 обговорюють різні види одну операцію харчування. Я не знаю, що краще відповідає вашим додатком. Якщо вам потрібно сигналу біполярним вихідним, то IAref повинні бути підключені до позитивного "pseudoground" або віртуальний землі, як на малюнку 6. Вихід буде компенсувати, але навряд чи можна видалити без втрати гойдалки біполярного сигналу. Якщо ваш сигнал однополярний, але сигнал небажаного зсуву, що було б походить від входу, додатковий диференційний підсилювач, як це запропонував Алекс, може допомогти. Але ви повинні враховувати, що жоден підсилювач харчування може досягти точності дорівнює нулю вихід. Інший imnportant точку з інструментальних підсилювачів тримає вхід загальний діапазон режимі. , Відносяться до однієї операції поставки INA125 це означає позитивне напруга зсуву, які повинні застосовуватися до входів.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back