які інструменти використовуються головним чином для Simulat електромагнітним полем

• Thread starter victoria_jitesh
  • Start date
V

victoria_jitesh

Guest
які кошти використовуються головним чином для моделювання електромагнітного поля в промисловості?
які інструменти легко доступні (безкоштовно або демо-версії), що використовуються для моделювання електромагнітним полем, щоб дізнатися практичні основні поняття EMF?

victoria_jitesh пише:

які кошти використовуються головним чином для моделювання електромагнітного поля в промисловості?

які інструменти легко доступні (безкоштовно або демо-версії), що використовуються для моделювання електромагнітним полем, щоб дізнатися практичні основні поняття EMF?

HFSS, CST MWS, ADS / Momentum, COMSOL Multiphysics, Feko все дуже поширені в промисловості, і дуже дорого.Ви, напевно, не може отримати навіть демо-версію для безкоштовного або навіть дешеві, це коштує дуже дорого, але і дуже корисним і могутнім.

Я не зовсім впевнений невільних.MIT робить вільним FDTD (називається Meep), який є відкритим вихідним кодом, тому ви можете змінити його.Я бачив це використали багато наукових кіл, але знаю про промисловість.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back