які інструменти використовувати, щоб вставити перевірки ланцюга?

X

xworld2008

Guest
Тепер ми використовуємо PKS вставити перевірки ланцюга, але хтось скажіть, каденція м'яких функція сканування не добре.
Я хочу знати, це означає, вставити сканувати ланцюжок atpg інструменти або інструменти.Я думаю, Cadence і Synopsys сканування ланцюг вставити інструменти функція буде тією ж, але каденція atpg буде погано.це?

Ви можете використовувати Synopsys DFT-компілятора, щоб зробити сканування ланцюг вставки.
для ATPG, засоби автоматичного створення моделі, формувати тестові модель для кремнієвих випробувань продукції.

Synopsys's сканування інструменту вставки: DFT компілятор, компілятор BSD проста у використанні, але membist інструментом Synopsys є досить погано, просто краще, ніж робити це manully.Membist інструментом наставника: архітектура пам'яті дійсно відмінний і її сканування ланцюг генератора: швидке сканування також відмінна, і краще, ніж tetromax Synopsys's.

Сканування заміни / вставки:
- Synopsys: DFT компілятора
- Cadence: BuildGate або RTL компілятор
-------------------------------------------------- --------------
Сканування рядки:
- Synopsys: Дизайн компілятором або фізичної компілятора
- Cadence: PKS або ІП
-------------------------------------------------- --------------
ATPG: (автоматична генерація тестовий шаблон)
- Synopsys: TetraMax
- Cadence: Encounter випробування
====================================

IMHO, "хто-то скажіть, каденція функція сканування не є хорошою" означає його сканувати вставки / шити не як гнучкий як один Synopsys.

З ПКС або ІП може робити скан-перепризначення в той час як ПК (Вт / DFT Compiler) можуть зробити сканування замовленні.
-------------------------------------------------- ---------------

Encounter випробувань, а також відмінний інструмент ATPG, подано нижче.
http://www.cadence.com/products/digital_ic/encountertest/index.aspx

Якщо компанія використовує Cadence основним інструментом, можливо, ви повинні зробити оновлення до RC для синтезу (сканування та вставка), а також зустріч-тест для кордону сканування, сканувати ланцюжок стиснення і ATPG.

На пам'ять Bist, спостерігається тенденція до використання рішень від компанії, що надає пам'яті.Одна з причин в тому, що вони є єдиними, хто може додати до ремонту функцію самотестування для пам'яті.

Привіт,
Eng Хан

joe2moon пише:

Сканування заміни / вставки:

IMHO, "хто-то скажіть, каденція функція сканування не є хорошою" означає його сканувати вставки / шити не як гнучкий як один Synopsys.З ПКС або ІП може робити скан-перепризначення в той час як ПК (Вт / DFT Compiler) можуть зробити сканування замовленні.

Загалом, Mentor інструментом ДПФ ATPG є прекрасним і гнучким & популярним для нинішнього промисловості.

ДПФ компілятор хороший для сканування вставки.наставник FastScan відмінно підходить для atpg покоління.для mbist, syntest є простота використання та потужні

Хто-небудь може пояснити, чому каденція інструментом не добре.
Остання редакція Anjali Янв 02 2006 17:17; редагувалось 1 раз в цілому

Привіт,
dftAdvisor використовувати наставника включити сканування мереж.

хтось може дати деякий код прикладу сценарію ДПФ компілятор?
. Я хочу дізнатися ДПФ також, спасибо!

Повне сканування, я використовую Synopsys DFT компіляції
Частини сканування, я біжу наставник DFTAdvisor

Інструмент магми автоматизації сканування можна вставити ланцюжок, якщо вам потрібна більш докладної інформації про цю ланцюжку Типи сканування і її операції зв'яжіться зі мною.

Шанкара

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back