які мікроконтроллер використовувати?

M

mohitgadhok

Guest
Привіт, я будівлі волоконно-оптичний аудіо посилання і я вимагає мікроконтролерів для управління A / D і D / A. я в даний час намагається Atmal AT89S52 мікроконтролера, але це було далеко, щоб сповільнити. я тільки можливістю програмування мікроконтролерів пов'язані з програмним забезпеченням програмування Keil. Який мікроконтроллер дасть мені швидкий швидкість обробки, як я вимагають виходу швидкості в діапазоні від 200 кГц до 4 МГц. велике спасибі, Mohit Gadhok

ATmega 128 добре Спробуйте мікроконтроллер з цим. Саме з внутрішнім АЦП і ЦАП периферійного пристрою. З повагою Чанчал

Привіт mohitgadhok, Ви можете використовує AVR (8-бітні), який може працювати ДО 20 МГц при пропускній 20MIPS. Існує PIC16, який може працювати ДО 20 МГц на 5MIPS пропускної здатності (нові ДО 32 МГц на 8MIPS) або PIC18 - 40 МГц на 10MIPS. Я думаю, якщо ціна є одним з факторів, AVR має перевагу незначно. Так як ви вже використовуєте ATMEL, він може бути мудрим вибором, щоб залишитися з ATMEL хоча 8051 і AVR різні. Ви повинні вирішити, кількість операцій введення / виводу ви вимагаєте. AVR починається з 8 контактів (наприклад, ATtiny ATtiny 45) до 100 контактів (ATmega). Виберіть ту, в залежності від кількості портів введення / виведення, пам'яті програм, пам'яті, EEPROM і т.д. Вибір мови програмування і компілятора. Для C, є mikroC PRO для AVR, WinAVR, CodeVision. Для BASIC є mikroBASIC і BASCOM. Я пропоную вам використовувати mikroC або mikroBASIC. Я використовував обидва ПІК і AVR (обидва з mikroBASIC і mikroC), хоча мені подобається AVR краще. Вибір за вами все-таки. Сподіваюся, що це допомагає. Tahmid.

HI Для того, щоб працювати з Keil компілятор 8 біт і 8 біт MCU кращих soulation є використання SiLabs 8051 MCU вони можуть працювати так швидко, як 100 MIPS і A2D і D2A Також є по застосуванню на сайті SiLabs який покаже вам як використовувати 8051Fxxx для роботи з аудіо siganl Все найкраще Боби [я] [колір = червоний] [б] мікроконтроллер фахівець [/B] [/ колір] [/I]

thnks за ідеї, я шукаю в AVR чіпів і зможе їх використовувати. Чи є якісь тип 8051 з такою же розклад, як контактний AT89S52 з можливістю забезпечити такою ж швидкістю procssing з AVR, як я обмежений, щоб мати можливість програми 8051 фішок використанням стрибун-48 - програміст. велике спасибі, Mohit Gadhok

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back