які завантажити файл повинен використовувати?

A

ackqin

Guest
Я роблю проект з використанням ARM9, я також хочу використовувати ARM9 і AMD 16 біт Flash Налаштування FPGA (Spartan3 XC3S400), я використовую Serial режимі слов'янський, ARM9 паралельно отримати дані і відправити його серійним.але я не знаю, який файл слід використовувати для завантаження в ПЛІС, бункер або біт або MCS чи інші?Також якому розрядний я повинен відправити перший біт 7 або біт 0?

Спасибо большое.

ackqin

Бен файлу легше, тому що це чисто бінарними без заголовка інформації.Просто відправте всі байти одного біта одночасно.Я не пам'ятаю розрядні тим, ймовірно, зліва направо (від 7 до 0, MSB для LSB).Якщо це не спрацює, спробуйте інший спосіб.Я відмовився від пошуку Xilinx Документи для unambigious описі біта порядку.

Спасибі вам echo47.
Я успішно завантажити його.розрядних і бен файлу може робити все, Я посилаю MSB (біт 7) у першу чергу.Пізніше я знайти розрядних файлів в основному ж, як і бен файл, відрізняються тільки в деяких Назва інформацію, яка не використовувати для FPGA, вона прагне 4 FF для початку запису даних, заголовок інформація буде ігноруватися.

Так, плюс бен заголовку файлу одно розрядних файлів.Заголовок варіюється в довжину, тому він може бути nusiance видалити.Ви можете залишити заявку для отримання bitgen бен файлу: "-G бінарного: Yes"

Дякуємо за підтвердження MSB в першу чергу.До речі, Xilinx подальшого заплутує справу, заявивши, як біт 0 MSB.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back