якої LCD (и) ПОС??

D

donkey41

Guest
Здравствуйте ППЛ,

Я хочу працювати з LCDs по ПОС LC (я 16F877), але немає ідеї, що повинна LCD / Чи можу я використовувати.Я surfed для Tutorials / приклади в інтернеті, але вона не дала мені дуже корисної інформації.
Чи може хто-небудь запропонувати мені, що LCD (графічний символ або ... не знаєте різницю!) Слід використовувати лише для навчання, і які є commenly (наприклад, Конрад, Німеччина).будь-який приклад / Учебник
зв'язок також буде дуже appreciateed.

Я буду дуже thankfull.

PS:
Я вже певний досвід роботи з ПІК в MPASM,
тому вона не є новою для мене програмі рис.

Здравствуйте,

будь-який символ РК дисплей з Конрадом ОК.Всі ці модулі використовують один і той же чіп контролера HD44780 і ви знайдете стандартні для такого типу LCD ПОС на будь-яку веб-сторінку.

Ці порівняно дешеві модулі характер основі.Це означає, що вони мають фіксований набір символів, які можна відобразити, а також вони мають декілька визначаються користувачем символів.
Ці модулі доступні в різних розмірах, як 1x16, 2x20, 4x20 т.д. Перше число кількість рядків і друге число це кількість символів в рядку.

Графічний LCDs є різними, більш дорогих, але ви можете задати будь-якої точки на екрані, так що ви можете, наприклад намалювати коло на РК-дисплеї.

Я рекомендую вам слід почати з дешевих характер РК.Наприклад 2x20 це звичайно добре,
у вас буде два ряди даних, 20 символів у line.More ніж достатньо для налагодження повідомлень користувача т.д.

Якщо ви не вішали на використання базового ПІК чіпа можна спробувати за допомогою параллакса основні марки BS24p.Це ПІК / Scenix чіп з набором основних команд побудовані в
Цей пристрій є програмувальних у вигляді BASIC, яка включає в себе команди для безпосередній бесіді з найбільш доступних РК-монітори характеру.Він робить Начинаем неймовірно просто.
Я використав штампи для декількох років, і було дуже приємно.
Програмне забезпечення знаходиться у вільному доступі з:

WWW.PARALLAXINC.com

Привет!

Я роблю мої схеми whis ОСТО whis PARSIC програмного забезпечення.
Цей інструмент IST verry хороших і просто!
Чи є Німеччина Інструмент

www.parsic.de

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back