яким мікроконтроллер працює?

D

dck

Guest
може хто-небудь пояснити коротко, як робить мікроконтроллер працює? Які функції контактів?

Мікроконтролер є нічим іншим, мікропроцесор з з RAM і / або EPROM всередину, і вхід / вихід periperals включені в якій Ви повинні знати, що мікропроцесор потребує принаймні ОЗУ і ПЗУ на роботу. Також потребує додаткової схемою для вводу / виводу інтерфейсу та адресації. Це означає додаткові витрати і схема простір, який є небажаним. Мікроконтролери зробити все це в одному чіпі, при цьому вони desireble в більшості додатків. Для того, щоб зрозуміти, як microcontoller працює, ви повинні дізнатися, як мікропроцесор роботи. Я сподіваюся, що це допомогло.

Thats дуже великий питання, тому я не знаю, з чого почати, але я пропоную вам поглянути на наступну книгу, він може бути гарним довідником і хорошим стартом для вас зрозуміти, як MCs роботи; Комп'ютерна система зодчество "Морріс Мано " http://www.amazon.com/Computer-System-Architecture-Morris-Mano/dp/0131755633

Чи можете ви uppload цю книгу, якщо ви маєте його, senaydud?

Мікроконтроллер має свою внутрішню pheripherals, таймери, переривання і порти введення-виведення, ПЗУ пам'яті і т. д. ис використовується для вбудованих додатків і низька вартість і легко налаштовується. Ви повинні прочитати Вбудовані системи а і 8051 по Mazidi й інша книга Скотта Mackanzi

Мікроконтролер в основному комп'ютері в одній мікросхемі, які RAM, ROM (або флеш-пам'ять), таймер, переривання, порти вводу-виводу і т.д.. контактів на мікроконтролері основному є І.О., які spesific функції, заданої своєї внутрішньої програми. Мікроконтролер повинен мати програму wprking правильно, як ми хочемо. спробуйте подальшого читання на мікроконтролері щоб зрозуміти, як Тей роботу, як писати програми в мікроконтролер C / C + +, BASIC або PASCAL і навчитися програмувати мікроконтролери .. є багато електронних книг в мережі .. CMIIW і удачі

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back