який тип транзистора мені потрібен? (Хвилі всередині)

M

mabauti

Guest
Мені потрібно отримати Vout з Vin, який тип транзистора мені потрібен?
wavedd1.gif
пс хвиль може бути зворотною - один або обидва, це не має значення

Задаються: 2 кГц (від 10 Гц до 10 кГц)

Чи буде це випадково вашій школі домашнє завдання? Я запропонував би пробуючи різні транзистори в кайдани й проаналізувати її, поки не отримаєте бажаного результату. Я впевнений, ви могли б вирішити, якщо ви спробуєте.

[Цитата] Чи це випадково вашій школі домашнє завдання? [/ Цитата] Ні в якому разі! Я впевнений, що ви більш досвідчений, ніж я, тому я це питання:)

Якщо припустити, що пристрої введення рушійною схемі ви питаєте про не вказав вихід з відкритим колектором, ніж можна було б вимагати двох транзисторів у дискретних рішень. Є два варіанти, инвертирующий і неінвертуючий. Напевно, простіше всього використовувати інвертор з NPN транзистора і колектора буде кормової бази іншої NPN або PNP. Ось схематичне 4 варіанти. Є багато інших варіантів теж.

Я очікував рішення тільки з одним транзистором. Спасибі в будь-якому разі:) PS натиснув на кнопку HelpMe

[Цитата = Сініша] Чому тільки один транзистор? [/ Цитата] Тому що я вже зробив плати, яка включає в цього ланцюга, і я не хочу, щоб змінити його занадто багато

Використовуйте один P-канальний МОН-транзистор з V-ий близько 6-8 вольт. підключити його до джерела 10В, його ворота Vi вхід і його стікати на Vo. що стосується

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back