>, який метод є хорошим рівнем квартира або Ієрархія в ASIC

G

Guest

Guest
, Який метод є хорошим рівнем квартира або ієрархії на чіпі розробляєте? Якщо я з 350K ворота і 30 спогади і 6-7 блоків IP ..який метод краще використовувати?

Які переваги та недоліки цих 2 методів?(Flat рівня або ієрархії)

Плоска конструкція допоможе U, коли і ви не хочете витрачати більше часу для уточнення місця розташування.
hiearchy дизайн хороший для дизайну understnd більше про розміщення та області модуля accoupy і і реструктуризації ур код ще раз

Привіт, М'яч,

На мою думку, ієрархічної методології підходить для вашого дизайну.

Ієрархічна методика допоможе вам зрозуміти вашу архітектуру.І це допоможе вам створити свій verificaiton навколишнього середовища.
Ви можете створити кілька моделей поведінки для випробувальний стенд.

Удача

я розумію на ваші питання це: З точки зору здійснення (синтез бекенда), які випливають підходить для дизайну?ієрархічної / квартири потік?моя думка:
1.синтез дизайн в ієрархічній чином (знизу вгору).
2.P і R в faltten чином.(350k воріт нічого не фонових інструментів).

1.до синтезу, включаючи синтез, містять ієрархію для зручності читання.
2.після План, розгладьте ієрархії, тому що там датчиком ієрархії: верхнє і блок

dependin за технологією яких і адаптувалися до побудувати ур дизайн у можете вибирати між ієрархічною або квартиру поверх.Я рекомендую, що проходять через нано зустріч ультра в підручники, щоб зрозуміти ще близько плоскою планування.

SoC зустрічі використовує плоский план і нано зустріч ультра використовує ієрархічний план поверху, як кількість транзисторів, що використовуються для технології і приголомшливий.мікросхеми також дуже важливо.

з повагою,

зберегти ієрархи План до дня і STA.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back