яка помилка amplifeir в DC-DC конвертер?

S

sudheer_vlsi

Guest
Привіт всім,

Щоб компенсувати Buck PWM режимі перетворювача, який топології підсилювача помилки краще?погода Гм основі (у складеному Каскодний підсилювач) або напруги підсилювача (два етапи операційні підсилювачі)?Яка різниця, вони роблять в якості компенсації?Які переваги і недоліки використання цих топологій?

Спасибо.

Nowe HDD Hitachi z 500 GB na jednym talerzu. 2,5 calowe dyski twarde Hitachi uzupelnil nowy model Travelstar-Z. Wedlug firmy, wersja o pojemnosci 500 GB oferuje najwieksza na swiecie pojemnosc w przypadku dysku o jednym talerzu i grubosci 7 mm. Do tego celu uzyto technologii PMR 6 generacji. Nowy...

Read more...

Загалом, OTA є достатнім, якщо висновок робить тільки ємнісний навантаженням.Якщо водіння вимагає резистивної навантаженні, операційні підсилювачі повинні бути рекомендовані.

Двоступінчата операційні підсилювачі достатня як вихід підсилювача помилки йде в блоці PWM.Три операційних підсилювачів етапі, як правило, використовуються при великому навантаженні буде Driven.У цьому випадку в першу чергу навантаження ємнісного.Я думаю, операційні підсилювачі два етапи буде в порядку.

chethan

sudheer_vlsi пише:

Привіт всім,Щоб компенсувати Buck PWM режимі перетворювача, який топології підсилювача помилки краще?
погода Гм основі (у складеному Каскодний підсилювач) або напруги підсилювача (два етапи операційні підсилювачі)?
Яка різниця, вони роблять в якості компенсації?
Які переваги і недоліки використання цих топологій?Спасибо.

scottieman пише:sudheer_vlsi пише:

Привіт всім,Щоб компенсувати Buck PWM режимі перетворювача, який топології підсилювача помилки краще?
погода Гм основі (у складеному Каскодний підсилювач) або напруги підсилювача (два етапи операційні підсилювачі)?
У чому переваги і недоліки використання цих топологій?Спасибо.

Chethan пише:scottieman пише:sudheer_vlsi пише:

Які переваги і недоліки використання цих топологій?Спасибо.

Я думаю, може бути, нам слід використовувати підсилювач з домінуючим полюсом при виведенні етапі.Потім ми могли б використовувати за межами конденсатора, щоб компенсувати весь цикл.І швидкість зарядки або розрядки компенсуючих конденсаторів також розгляд.

Привіт всім,
Я роблю П. компенсації за долар конвертера, в якому = 50K резисторів і конденсаторів = 2nF з'єднані послідовно з виходом перетворювача amplifier.the помилки, що працюють на 1MHz.how визначити СР і howmuch поточного просунутися до диска таких великих резисторів і конденсаторів який топології б краще управляти такою навантаженні на підсилювач помилки?
PLZ допомогти мені.

Використання ОТА -> домінуючим полюсом залежить від вихідний імпеданс ОТА, яка може варіюватися залежно від процесу, але ми можемо побудувати на-чіпі.
Використання операційні підсилювачі -> домінуючим компенсації полюса правило, покладаються на величезний резистор або конденсатор, як правило, зовнішні, так внутрішні R або В на-чіпі неможливо.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back