яка з них краще Visual C + + або Visual основних для GUI

W

wajahat

Guest
Який з цих мов краще для розробки графічного інтерфейсу, Visual Basic або Visual C + +. Який з них легше? Який з них сумісні з доступом в Інтернет? Будь-яка відповідь буде великою підмогою.

візуальний основних простіше, але Visual C + + є потужним.

Я б сказав, що В. Б. простіше, але рекомендував би VC + + в будь-який час за VB. Я думаю, що і є Інтернет сумісні, але якщо ви дійсно хочете потрапити в чистий програмування. отримати Visual.Net

Ви повинні вибрати платформу розробки, Нор мовою. Багато мови мають novadays IDE, які дозволяють з легкістю створювати GUI. Історично першим був Delphi (Pascal). Пізніше MS Visual почали свою сім'ю (Basic, C + + і т.д.) Сьогодні ви можете вибрати з багатьох мовах. Так що почніть з вибору мови ви знаєте, або що легше для вас вчитися, потім виберіть платформу. Наприклад, для крос-сумісність я використовувати Python + WxWidgets:)

Visual C + + краще для розробки графічного інтерфейсу, у порівнянні з VB, оскільки їх потужні можливості і здібності для створення графіки

Ви ніколи не пробували LabWindows / CVI? з http://www.ni.com/lwcvi/ "National Instruments LabWindows / CVI є перевіреним ANSI C інтегрованого середовища розробки, що забезпечує інженерів і вчених з всеосяжний набір програмних інструментів для створення і випробування контроль додатків. NI LabWindows / CVI поєднує в собі довговічність і можливість багаторазового використання ANSI C з інженерно-визначених функцій призначений для керування приладом, збір даних, аналіз і розробка користувальницького інтерфейсу. " Якщо ви один розробник позбутися від цих "+ +" headeches ...

VC + + краще Тому що це швидше і потужніше.

Ви можете робити все з VC + +, VB, але має свої обмеження. (Howewer нові версії VB досить потужний. Тому, можливо, в трохи VB а буде як Poweful як VC + +). Але якщо ви можете використовувати DotNet платформи, а я рекомендую VC #. Це дуже побіжно коштів розробника.

Як я можу закрити Visual основних GUI використанням MATLAB команду?

це ж .. залежать вам, що мова, що найбільш зручний для вас ..

Жоден з вище. Java + Apache Pivot. Простий, як VB.NET, потужний, як C + + і працює майже скрізь (Windows, Mac, Linux, Solaris), як настільний додаток або аплет браузер.

У мене є два (2) ДПІ зроблені Matlab і Visual Basic 6.0 .. Мій основний графічний інтерфейс GUI Matlab .. Коли я побіг Matlab GUI, він автоматично відкриває GUI в VB .. Що я хочу, щоб з'ясувати, як буде GUI в VB близько, коли я вийти або закрити свій GUI в Matlab? Будь-яка допомога Guyz? Спасибі .. bug1not

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back