щілинної оптичний перемикач

J

jayanthyk192

Guest
Привіт, я з допомогою щілинної оптичний перемикач, що я захищена від дискети drive.i також отримали дані про компоненті схожі на mine.the приймач транзистора. може хто-небудь, будь ласка, допоможіть мені дизайн комутатора за допомогою цього? це те, що я подумав: коли ІК-світла Макс. емітер транзистора 0V.when ІК світло хв. VCE = Vcc (5V). Отже резистор може бути 1 кОм значення так, що максимальне значення з ток = 50 мА. Будь ласка help.thank вас.

Ви, в основному правильно, транзистор не проводити, якщо світло від світлодіода проходить через щілину і падає на нього. Якщо не проводити, VCE виросте до напруги живлення, коли він проводить вона повинна знизиться приблизно до 0.2V. Ваш математиці не так, хоча, від 5 В, струм через резистор номіналом 1 кому буде 5 мА, не 50мА! Брайан.

Ви, в основному правильно, транзистор не проводити, якщо світло від світлодіода проходить через щілину і падає на нього. Якщо не проводити, VCE виросте до напруги живлення, коли він проводить вона повинна знизиться приблизно до 0.2V. Ваш математиці не так, хоча, від 5 В, струм через резистор номіналом 1 кому буде 5 мА, не 50мА! Брайан.
Дякую Вам за відповідь. так буде моя схема роботи? Та й струм 5 мА, як ви сказали, а не 50 мА. :-D

Ви не показали будь-якої схеми! Якщо ви не кладіть у слот, він працює як звичайний оптичний з'єднувач. При передачі струму через СІД боку, транзистор сторона розпочинає проведення. Єдина відмінність між нормальним оптопари і щілинної одна можливість переривання пучка світла від зовнішніх щит. Так, якщо індикатор проходив струм, і ви також розміщений щось у щілину, тому що немає світла досягне транзистор, це буде як і раніше не проводять. Брайан.

вибачте, ось простою схемою і datasheet.the схема працювала дійсно well.thank вас.

Ласкаво просимо. Молодці! Брайан.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back