що таке єдність отримати частоту 0.35,0.25,0.18.0.9?

M

maninnet

Guest
що NMOS і МОП єдність отримати частоту (приблизно) з 0.35u TSMC, 0.25u, 0.18u і 90N процесу.

Привіт
УПФ залежить від багатьох речей, таких, як структура, калібрування, навантаження і ....
Отже, я думаю, що немає відповіді на ваше запитання.
привіт.

Я думаю, maninnet означає максимальну робочу частоту для даного процесу, якщо це право, воно може бути отримана від дизайну mannual.

maninnet означає FT - саме Юнити-отримати частоти.Ви можете просто розглядати її як FT г = / 2pi (CGS ХГД).Так FT залежать від розміру транзисторів, струм зміщення, і тільки коефіцієнт підсилення - технологія parametr.А збільшення коефіцієнта посилення в процесі новітні Але я не знаю, як її використовувати (FT) в режимі реального схемних рішень.

Ви обоє маєте рацію, але я маю намір це те, що abcyin думки, і я просто знаю, що вартість грубо.

Це лінь рахувати.У pactice, дизайнери не використовувати FT, becase "дуже залежить", суб'єктивний параметр у відношенні розміру і зміщення.Якщо вам дійсно потрібно FT, розрахувати самі, використовуючи формулу вище

краще робити вручну за допомогою формули, і це для ваших цілей.
м має важливе значення для високовольтних ланцюгів частоти, але і для процесу CMOS, менш важливу роль у Стурбованість дизайнера

"Але і для процесу CMOS, менш важливу роль у Стурбованість дизайнер" чому?

це тому, що CMOS використовується в основному для малої споживаної потужністю і високою робочою частоти використовується іншим процесом LiDE GeAs BiCMOS

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back