шум у перехідних

S

surianova

Guest
Привіт

Деякі ставлять під питання про шум, я отримую шум навколо 100nv/hz аналізу змінного струму, але проблема в тому Як я можу застосувати цю інформацію в перехідних моделювання?Спасибо.

Сур'я

GeForce GTX 460 to karta wielokrotnie chwalona przez zespoły redakcyjne z całego świata (w tym również mnie), która w swoim przedziale cenowym (HD 5830 jest ni...

Read more...

Я не думаю, що ви можете зробити це з machanism моделювання шумів і перехідних інша.Ви можете отримати тільки рівень шуму на шум аналізу, а також маючи на увазі, що це ваша шумів.

Що ви можете зробити, це вставити Nosie джерело з СДП отримала від simualtion шуму до поведінкових (перехідні) модель вашій схемі і оцінка її впливу на продуктивність системи.Ця техніка може бути використана, наприклад, для PLLs або дельта-сигма модуляторів.

borodenkov пише:

Що ви можете зробити, це вставити Nosie джерело з СДП отримала від simualtion шуму до поведінкових (перехідні) модель вашій схемі і оцінка її впливу на продуктивність системи.

Шум вимірюється PSD - часто, як і кількість шуму в 1 Гц BW.Для моделювання у тимчасовій області, необхідно моделювати її протягом досить тривалого періоду, з дуже малим кроки, з тим, що входить високий Freq шум.Таким змінного струму або XF моделювання більш корисним.

crazyamd пише:

Шум вимірюється PSD - часто, як і кількість шуму в 1 Гц BW.
Для моделювання у тимчасовій області, необхідно моделювати її протягом досить тривалого періоду, з дуже малим кроки, з тим, що входить високий Freq шум.
Таким змінного струму або XF моделювання більш корисним.

високочастотні складові: зміна значення в дуже стислий термін, так що якщо ви хочете імітувати шум до високих частот, ваш крок за часом повинна бути дуже мала.Це також одна з причин, чому шум аналізу не вкладається в перехідних аналіз в тренажерах так, щоб охопити всі потужності шуму з достатньою пропускною спроможністю, дуже мало часу крок повинен бути використаний і це буде дуже дорого (і неможливе) для перехідних моделей.

terryssw пише:

високочастотні складові: зміна значення в дуже стислий термін, так що якщо ви хочете імітувати шум до високих частот, ваш крок за часом повинна бути дуже мала.
Це також одна з причин, чому шум аналізу не вкладається в перехідних аналіз в тренажерах так, щоб охопити всі потужності шуму з достатньою пропускною спроможністю, дуже мало часу крок повинен бути використаний і це буде дуже дорого (і неможливе) для перехідних моделей.

є збій у Tran
просто multipy AC виграш при переході сигналу

Я думаю, що це може бути зроблено в моделюванні поведінки рівня, MATLAB має таке джерело шуму.Але в схемі рівні, я поняття не маю.

Ну, основним питанням тут повинна бути не так, але чому!Чому вам необхідно включити в перехідний шум?

Якщо ви хочете побачити, яким пристроєм шум впливає на роботу Вашої складної системи (наприклад, сигма-дельта модулятор або PLL) - побудувати модель поведінки вашій системі (наприклад, Matlab, Verilog-і т.д.) і включити джерел шуму там з СДП отримала від шуму моделювання схеми блоку.

layes2 пише:

є збій у Tran

просто multipy AC виграш при переході сигналу

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back