шум забороненої мерехтіння

A

amitbhaiji

Guest
Чи може одне запропонувати метод або якийсь папір, щоб зменшити шум мерехтіння джерела посилання забороненої зони.

: Плакати: Як зробити гелікоптер стабілізації в забороненій зоні

Що може бути рівень порядку Ficker шуму на верхній частині забороненої зони 1,2? (За умови, рис 11,9 книги Razzavi в = 3 + 2 резистори ПНП + 1 операційні підсилювачі в стандартній технології CMOS)

насправді? подрібнювач? Я хотів би бачити, що вертоліт не вводити більше шуму, ніж природний 1 / f! 1 / F є випадковою танцю носіїв, мій друг .. це малюсінькі. те, що повідомили, як мерехтіння, як правило, похибка вимірювання, і ви знаєте, що? що може розраховувати! подрібнювач? навіть годинник ін'єкції від підкладки б бути більше, ніж 1 / f! Я розумію, є сильна тенденція до включений кришки. Разаві може горіти в пеклі, мені все одно, хоча включений кришка має це місце. Ця стаття мінімізації OFFSET через комутовані кришка, не фліккер-шум. OKGUY - моя пропозиція для вас було б зменшити мерехтіння буде полягати у збільшенні струму зміщення. болота з випадковості з сильною течією потоку .. > 50uA? > 2 мА? скільки мерехтіння Чи вважаєте Ви занадто багато? PS - шлях подрібнювач мінімізує зсув, гортати + і - з операційного підсилювача (або еквівалент) і назад дуже швидко. якщо ЗУ має +2 мВ зсув, то половину часу здається, що +2 V, половина часу, як-2mV. Смоктати до пульсації з кришкою, і здається, що у вас є близько-0 зсув.

Проблема з BG в Std CMOS є мерехтіння PMOS використовуватися у зворотному зв'язку підсилювача. Саме в петлю до T * масштабується діод / резистор циклу. Так PMOS вже краще, ніж NMOS але закритий боковий PNP буде працювати краще. Це 5-термінальний пристрій. База / передавача / Колектор / гейт / підкладки. Ви повинні зміщення ворота вище, ніж емітента. Це скорочення filcker також тут. Але не використовувати NMOS дзеркало на виході. Використовуйте замість резистора. В іншому випадку дзеркала б визначити мерехтіння продуктивності. Perorm близько 20 дБ і конвертувати у звичайні PMOS-DifAmp/NMOS-Mirror.

Привіт у мене є ще одна проблема в фліккер-шуму, як я знаю, HSPICE. Шуму тільки моделювання теплового шуму, про фліккер-шуму, нам необхідна підтримка спеції моделі, як KF =? але в UMC / TSMC 0.35U або 0,5 мкм процесу .. немає цього пункту (хтось сказав з 0.25um Fab забезпечить KF ..), якщо ми не KF, як знати, забороненої мають великі фліккер-шум? Спасибі

На жаль, я не працює для власних виробничих потужностей. Мій Fab підтримки детального моделювання. Я думаю, для мерехтіння існує якогось третього виміру учасник сюди KF.

Я думаю, що ви можете icrease розмірів транзисторів

З великим транзистор розміром в вхідний каскад, може знизити фліккер-шум.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back