A
asic04
Guest
Привіт, хлопці,
Я відчайдушно шукаємо ASIC дизайн та перевірки роботи.Якщо ви знаєте будь-якої початкового рівня в цій галузі, могли б ви надіслати листа на wenlongwei (AT) gmail.com.Я хочу отримати виробничий досвід, і не піклуються про оплату праці.Спасибо заранее!Нижче моє резюме:
Вільям ВППО
5612 Гровера Av., Кв 107, Остін, TX 78756
(817) 793-7298
wenlongwei (AT) gmail.com
ЦЕЛЬ
проводити повний робочий день / посада стажиста в області ASIC контролю та перевірки
РЕЗЮМЕ кваліфікації
- MSEE зосереджені на розробці схеми з ГПД з 4.0/4.0
- Кваліфікований в логіці дизайн / перевірки з Verilog HDL / VHDL і FPGA синтезу
- Знайомі з здійсненням testbenches для задоволення потреби в план перевірки
- Сильна навички програмування на C, C , Perl і асемблер
- Інноваційні та самоврядування мотивовані команди гравець з сильною технічної письмовій та презентаційні навички
ОСВІТА
MS, електротехніка, Університет штату Техас в Арлінгтон, Серпень 2004
MS,
комп'ютерні науки, університет Нанінг, Китай, травень 1999
р.BS, біології, університет Нанінг, Китай, травень 1996 року
Технічні навички
- CAD Tools: Modelsim, Xilinx, каденції інструменти-Agilent ADS, HSPICE, PSPICE і MATLAB / Simulink
- Мови: HDL Verilog / VHDL, C, C , Perl, зборів та мови Visual Studio
- ОС: Windows XP/2000/NT, DOS, UNIX
КУРСИ ПО ТЕМЕ
VHDL, цифрова обробка сигналів, крім іншого, Analog CMOS IC дизайн, цифровий дизайн НВІС (ревізії), RFIC для бездротової системи РФ Circuit Design, напівпровідникових пристроїв теорія випадкових сигналів та шумів
СУМІЖНИХ ACADAMIC ПРОЕКТИ
- ASIC Design в VGA / LCD дисплей контролера з Verilog HDL, перевірки з самостійної перевірки testbench
- ASIC дизайн Ліфт контролер: логіки проектування і дизайну стенду з VHDL, терміни моделювання з Modelsim і FPGA синтезу з Xlinx
- Мікропроцесор Intel 8086 і апаратних інтерфейсів дизайн для простого управління рухом системи
- Система створення CDMA2000 гетеродина подвійним перетворенням приймач (ADS)
- 14-бітний АЦП 125MSPS pipelined в 0.35um CMOS (каденції)
- А 1,9 ГГц CMOS РФ фронтальних здійснюватися з використанням 0.18μm CMOS (ADS)
- 10 Гбіт / с CMOS широкосмуговий підсилювач для оптичного зв'язку, використовуючи 0.18um КМОП-технології (HSPICE)
ВІДГУКИ
Надається за запитом
Останній раз редагувався asic04 від 02 жовтня 2004 6:27; редагувався 8 раз в общей сложности
Я відчайдушно шукаємо ASIC дизайн та перевірки роботи.Якщо ви знаєте будь-якої початкового рівня в цій галузі, могли б ви надіслати листа на wenlongwei (AT) gmail.com.Я хочу отримати виробничий досвід, і не піклуються про оплату праці.Спасибо заранее!Нижче моє резюме:
Вільям ВППО
5612 Гровера Av., Кв 107, Остін, TX 78756
(817) 793-7298
wenlongwei (AT) gmail.com
ЦЕЛЬ
проводити повний робочий день / посада стажиста в області ASIC контролю та перевірки
РЕЗЮМЕ кваліфікації
- MSEE зосереджені на розробці схеми з ГПД з 4.0/4.0
- Кваліфікований в логіці дизайн / перевірки з Verilog HDL / VHDL і FPGA синтезу
- Знайомі з здійсненням testbenches для задоволення потреби в план перевірки
- Сильна навички програмування на C, C , Perl і асемблер
- Інноваційні та самоврядування мотивовані команди гравець з сильною технічної письмовій та презентаційні навички
ОСВІТА
MS, електротехніка, Університет штату Техас в Арлінгтон, Серпень 2004
MS,
комп'ютерні науки, університет Нанінг, Китай, травень 1999
р.BS, біології, університет Нанінг, Китай, травень 1996 року
Технічні навички
- CAD Tools: Modelsim, Xilinx, каденції інструменти-Agilent ADS, HSPICE, PSPICE і MATLAB / Simulink
- Мови: HDL Verilog / VHDL, C, C , Perl, зборів та мови Visual Studio
- ОС: Windows XP/2000/NT, DOS, UNIX
КУРСИ ПО ТЕМЕ
VHDL, цифрова обробка сигналів, крім іншого, Analog CMOS IC дизайн, цифровий дизайн НВІС (ревізії), RFIC для бездротової системи РФ Circuit Design, напівпровідникових пристроїв теорія випадкових сигналів та шумів
СУМІЖНИХ ACADAMIC ПРОЕКТИ
- ASIC Design в VGA / LCD дисплей контролера з Verilog HDL, перевірки з самостійної перевірки testbench
- ASIC дизайн Ліфт контролер: логіки проектування і дизайну стенду з VHDL, терміни моделювання з Modelsim і FPGA синтезу з Xlinx
- Мікропроцесор Intel 8086 і апаратних інтерфейсів дизайн для простого управління рухом системи
- Система створення CDMA2000 гетеродина подвійним перетворенням приймач (ADS)
- 14-бітний АЦП 125MSPS pipelined в 0.35um CMOS (каденції)
- А 1,9 ГГц CMOS РФ фронтальних здійснюватися з використанням 0.18μm CMOS (ADS)
- 10 Гбіт / с CMOS широкосмуговий підсилювач для оптичного зв'язку, використовуючи 0.18um КМОП-технології (HSPICE)
ВІДГУКИ
Надається за запитом
Останній раз редагувався asic04 від 02 жовтня 2004 6:27; редагувався 8 раз в общей сложности