шукаємо кращі рішення

C

crevars

Guest
Здравствуйте,

Мені потрібно-5V, 5V і 3,3 харчування на моїй дошці (близько 300mA на 5V, 20mA на 3,3 В і-5V саме для підсилювача).Ви знаєте, чи є у мене шанс знайти лінійний регулятор або DC / DC перетворювача з такого роду продукції на одному пристрої?Якщо ні, що є кращим рішенням?Лінійний регулятор на 5 В та 3,3 В і інверторні-5V?

спасибо.

Існує немає єдиного готового рішення я не знаю.Якщо ви зробили власний імпульсний регулятор можна отримати будь-який набір виходів ви хочете.

Якщо ви робите лише кілька примірників, дешевше купити, ніж дизайн.Я пропоную, починаючи з найвищою потужністю (5 В, 300 мА) і одержати два інших від цього.3,3 V можна було з лінійним регулятором.-5 V від включення конденсатора інвертора.Ці дві останні матимуть приклад схеми можна копіювати з листа частини даних.

Спасибі, претензійний, це те, що я думав.Я зроблю, що з класичним 78xx і конденсатор інвертора.

78xx можуть не мати достатнього запасу.Використовувати більш сучасні низько регулятор тип відсіву.

Я не розумію "запас" (я французька, вибачте за мій англійська).Ви говорили про розрив між 5V і 3,3?Я думаю, ви маєте рацію, я не думав про це, я буду шукати іншого роду регулятора.

Headroom більш свіжа англійського слова.Вона сходить до 1851 означає простір між головою і верхній частині дверей.До цього, і вже в 1570 це означало відкритих полях і землю.Це слово придумав повністю англійською мовою.Це не адаптовано з іншої мови.

Останнє визначення було прийнято в електроніку означатиме додатковий рівень сигналу, які можуть бути розміщені за схемою без спотворення або не функціонують належним чином.

Спасибі за уточнення претензійний.Я Сайед дурних речей, вхідна напруга буде 5В через USB (на мій погляд, це було 9-12V з трансформатором), так що я повинен робити тільки 3,3 В і-5V з 5V.Я знайшов багато від низького кидають стабілізатор напруги 3,3 В і я дивлячись на Analog Devices, або LTC Максим на инвертор.

землекористування C DC-DC
або ви не можете отримати результат

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back