шт Вага контролю - поділ стрічкових конвеєрів системи

K

kayode

Guest
Мені потрібно, щоб спроектувати і побудувати ПК контролю ваги поділу стрічковий конвеєр системи як міні-проектів. Я знаю, що знадобиться два крокових двигунів, конвеєрна стрічка, датчик ваги. Мені потрібна ваша допомога в отриманні цього проекту зроблено. Які інші компоненти мені потрібно і що включає в себе отримати це зробити.

Привіт, вам потрібно Тензо датчик популярним ім'я "датчиків" _______ _____ _______ О. ........ оо. оо ........ Про ..... А. ......... LC ........ В. .... це ваш конвеєр, на самому ділі це стандартна конфігурація. Середня частина конвеєра вимірювання ваги. Заходи датчик сили на цьому середня частина. Коли об'єкт передається від А до LC необхідно зупинити конвеєр і зробити вимірювання. Насправді ви не є необхідність, щоб зупинити конвеєр, але в цьому випадку ви повинні бути впевнені, що буде відкидати будь-які Innertion сила, яка може вставити помилки. Ви повинні мати деякі маніпулятора, щоб видалити об'єкт, або просто зупинити конвеєр, якщо вага не правильно. Безпосередньо використовувати ПК на це не дуже хороша ідея, ви повинні мати контролер, це контролер диска вашого двигуна, для цього не мають необхідності використання крокових двигунів, кожен тип двигуна підходить, але більш importand контролер зробити вимірювання.

Тоху: Хороший відповідь .... З іншого боку, будь ласка, спробуйте наступне: ------------------------------------------ -------------------------------- Хей чіпів Muy baratos пункт pesar COSAS де ін Menos 16 біт Que Unidos уна Celda де Carga, podrian дозволу ель Problema дель pesaje. Implementar Есто Que Digo НЕ Facil-ес-Коза, С. І. Estas apurado, Compra ла balanza Completa Que Я. Тьєне ООН discriminador де песо Ен Ун номінальної де реле. En Лугар-де-ла-parar Сінта, podrias mantenerla fucionando permanentemente у levantar ла Платформа де pesaje уна pulgada Con ООН electroiman у luego bajarla. Previo descarte дель песо incorrecto. Debo decir Que Si-ла-Алта Деманда ЕС не podrias evitar parar-ла-Сінта, Перо Menos інше, не necesitarias Лос-степпери, bastaria ООН Comun двигуна. Пункт detectar ла pieza pesar podrias USAR ООН датчик-де-лос comunes. Ті ahorrarias Лос-2 Motores крокових. -------------------------------------------------- ------------------------------------

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back