широкосмуговий підсилювач граничної

P

pugongying

Guest
Я хочу дизайн широкосмуговий обмежує підсилювач, який має близько 7 дБ посилення, і 2G пропускної здатності, споживає менше 1 мА струму від 2В харчування, не могли б ви дати декілька sugguestion про структуру і підході? == Опис == підсилення: 7 дБ BW: 2 ГГц Vdd: 2V Itotal:

Пошук Чистий про вишня Підсилювач бункер, це буде пояснено в Разаві в інтегральних схем для оптичного зв'язку, Разаві опубліковані речі про широкосмугових підсилювачів

[Цитата = pugongying] Я хочу дизайн широкосмуговий обмежує підсилювач, який має близько 7 дБ посилення, і 2G пропускної здатності, споживає менше 1 мА струму від 2В харчування, не могли б ви дати декілька sugguestion про структуру і підході? == Опис == підсилення: 7 дБ BW: 2 ГГц Vdd: 2V Itotal:

Ви можете спробувати складеному активного індуктора і вишні бункера (пошук по нетто) для досягнення специфікації. Я вважаю, що специфікації, що ви шукаєте легко може бути досягнуто з 0.18um процес і навіть з меншим струмом. Pls знайти вкладень. Удачі і сподівається, що це допоможе.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back